| ioana181 a întrebat:

Aveti secrete pe care le pastrati doar pentru voi sau parintii sau un ptietena/o prietena bun/a va stiu toate secretele?

Răspuns Câştigător
| Artemiss a răspuns:

In ziua de azi mai poti avea incredere in cineva? Eu una am secretele mele ...si eu ma mai tradez uneori insa raman in continuare o introvertita. Uneori simti nevoia sa te descarci...si mai spui cate ceva despre tine... dar tot pentru tine pastrezi ce e mai important.Sunt lucruri care nu poti sa le spui nimanui...

14 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Am secrete care le păstrez doar pentru mine şi secrete pe care le pot spune persoanelor apropiate. Nu există nici o altă persoană în afară de mine care să îmi ştie toate secretele.

| Marii a răspuns:

Am multe secrete pe care le ascund. Nu am curajul sa le spun cuiva.

| xibalba a răspuns:

De obicei am secrete, dar nu neaparat secrete... sunt doar lucruri pe care nu le dezvalui unor persoane pentru ca nu le consider de incredere. Doar fata de o persoana sunt sincera in totalitate. In rest, nu.

| dragutza a răspuns:

Am multe secrete dar hai sa fim seriosi cine le spune parintilor? nimeni! si prieteii imi stiu unele secrete pe care le-am dezvaluit dar celelalte le tin secret! voi?

| marsy a răspuns:

Unele secrete chiar nu se spun. se tin pn tine.

| Sara a răspuns:

Am secrete ce eu si constiinta mea le are big grin Cateodata ma mai scap, si ma destainui iubitului sau fetelor, dar in rest cam tin in mine, nu stiu daca e bun sau nu, dar sunt singura la parinti si nu am cui sa ma destainui.

| r8driver a răspuns:

Vzi ca ai uitat sa antrebi si ce secrete au...

| barbyr0z.ex.fantadelamaye a răspuns:

Da! majoritatea le cunoaste pr mea cea mai buna! dar sunt unele care ma simt obligata sa nu le-mpartasesc cu nimeni!

| AndutzaAndu a răspuns:

Pai sincera sa fiu aproape toate secretele le stiu numai eu si nimeni altcineva! unele lucruri ar fi mai bine sa le stii numai tu...nu prea imi impartasesc la nimeni secretele pentru ca e mai bine sa nu se afle

| bittersweet a răspuns:

Bineinteles. Toata lumea le are. Sunt unele lucruri care le pastrezi numai pentru tine. Si, in plus, daca iti spui toate secretele, unde mai e misterul? Cand stii totul despre cineva, nu mai ai ce descoperi si dispare interesul (asta cu referire la realtii iubit-iubita)
Unele secrete pur si simplu nu poti sa le spui parintilor pentru ca nu stii ce reactie vor avea. Cat despre prieteni, indiferent cat de bine va intelegeti acum, nu stii niciodata cum se intoarce roata si va trezitit amenintati sau cu secretele divulgate direct. happy

| b3bita a răspuns:

Din pacate am secrete multe laughing... nu pot sa ma destainui intrutotul... nu stiu de ce insa asta sunt eu... trebuie sa mai lucrez la partea asta laughing

| kUuKii a răspuns:

Rietena mea imi stie mie toate secretele doar ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori e bine ca numai tu sa stii anumite lucrurihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am secrete.si daca le stiu numai eu, raman secrete. daca stiu doua persoane deja secretul este public.