| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a întrebat:

Aveti statusuri despre prieteni falsi sau pentru persoane carora le-am acordat cea mai mare incredere iar acum m-au dezamgit enorm! Adica asa zisa mea prietena buna, s-a combinat cu fostul meu prieten pe care stie ca il iubesc enormlove struck si prin statusuri imi exprim de obicei ce simthappy

5 răspunsuri:
| Crisu_7532 a răspuns:

Ai putea sa scrii la status "Prietenii falsi sa dea Buzz.azi fac prezenta!" big grin

| LexUTz a răspuns:

Personal nu am astfel de statusuri. Iar daca as fi in locul tau nu as tine astfel de statusuri numai ca sa nu le arat lor ca ma oftic! Eventual ai putea sa tii un status amuzant despre... o perla scoasa la scoala de un coleg sau o glumita ceva! Astfel le-ai arata ca ai trecut peste happy

| カルメン a răspuns:

Daca vei pune statusuri la mes de genul asta va vedea ca iti pasa si ii va da o satisfacere enorma vazand cat de mult de oftici. daca vei ramane indiferenta o va durea mai mult deoarece ea isi va da seama ca ea a gresit isi va da seama ce prietena a pierdutwinking acesta este sfatul meu din experienta propriebig grin

| Bubu a răspuns:

Fmm de fufuruza. Adelinooo rolling on the floor@!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vei pune statusuri la mes de genul asta va vedea ca iti pasa si ii va da o satisfacere enorma vazand cat de mult de oftici. daca vei ramane indiferenta o va durea mai mult deoarece ea isi va da seama ca ea a gresit isi va da seama ce prietena a pierdut acesta este sfatul meu din experienta proprie