Tatal meu, care ne-a crescut singur si pe mine si pe sora mea, fara sa devina un alcoolic sau un afemeiat. Un om destept, cu suflet mare care a stiut sa ma indrume in viata si caruia ii multumesc pentru ceea ce sunt. Il apreciez si il iubesc enorm de mult, imi pare rau ca nu mai sunt langa el, sa il pot ajuta si eu acum ca am mai crescut.
Da, nasha mea... este unikata, pur si simplu o ador pentru faptul ca'i asa de increzatoare.
Da, modelul parintilor mei, mereu sinceri, afectuosi si indragostiti unul de celalalt.
Dap! bunicile mele, fiecare deosebită în felul ei, deşi erau din "lumi" total diferite. Îmi place să cred că am luat (sau învăţat) ce-a fost mai de preţ de la fiecare
Sincer incearca sa fii tu insuti. Este cel mai bine. Degeaba o sa incerci sa fii ca cineva ca nu ai sa poti. Si asa zisele modele de fapt nu sunt chiar asa bune precum ai putea crede. Cel mai bine sa iti fii propriul model.
E bine sa ai modele in viata, iti da curaj, incredere... dar si mai bine ar fi sa lupti ca tu sa devii un model in viata!