Raspuns din partea unui baiat:
Sunt in clasa a 5-a.Profesoara mea preferata a fost in clasa 1-4 deoarece ne iubea si nu ne trata ca alti profesori care isi bat joc de copii lor ne era ca o mama! Bafta meryy.Sa inveti bine la scoala!
Bună.
Am avut mai mulți.
Pentru că au știut să predea, aveau dicție și mergeam de plăcere la orele lor.
Pa, pa.
Da. Profa de engleza. Deoarece ma invata engleza care imi va fi foarte utila in viata. Ete part, e BUNA, d-aia
Profa de mate. nu stiu da tot timpu ma intelege adica no nu se crizeaza un doi`. si ii indulgenta la note etc ne mareste ne da usor, mai taie din exercitie de la teza, teste mi dragaa
Mie imi place cea de biologie. E foarte de gasca cu noi, glumeste toate alea.
DA Profesorul de Geografie
Este preferatul meu pentru ca in tot deauna ne ajuta la teste, ne da puncte in plus cand ne asculta si cand avem nevoie de ceva ne ajuta
+ Ca se da la fete ))))))]
E si amuzant fundita te rog!
Ma bag si eu in seama chiar daca nu mai sunt la scoala si spun ca am avut in scoala generala un prof' de sport supeeer sexy, cand faceam exercitii in ora de sport nu ma puteam concentra la ce era de facut din cauza corpului si miscarilor bine lucrate pe care le avea. pupici.
Da
Profesoara de biologie pentru ca nu este asa de severa ca ceilalti profesori si pentru ca... biologia mi se pare foarte usoara
NinaWoolf întreabă: