| d3javw a întrebat:

Aveți uneori anumite momente,în care vă gândiți,, Oare care este scopul meu în lumea asta?"De ce ne aflăm aici?" Știință sau religie? Care sunt părerile voastre referitoare la acest subiect?

11 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, aveam si eu momente din astea. Trebuie sa-l descoperi de-a lungul vieti. De preferabil, cu cat mai repede, cu atat mai bine. Stiinta. Daca ai sa privesti rational si logic, probabil ca ai sa-ti dai seama ca nu reiese nimic adevarat din cultura religiilor, ci doar niste lucruri inventate cu mult timp in urma de niste oameni destepti. E viata ta, trebuie sa faci ceea ce simti tu nu ceea ce spun ei. O sa-ti gasesti si calea daca vei face ceva in priviinta asta. Sper ca te-am lamurit! happy

| HLucian a răspuns (pentru anonim_4396):

Inteligent raspuns. L-as evalua..dar..sunt ''incepator'' pe TPU. Apreciez ca exista oameni cu cap. Cu cel de sus..in special. laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru HLucian):

Multumesc frumos. laughing

| NAT0 a răspuns:

Tu ce faci noaptea înainte să te culci?

| Xdreaper21 a răspuns:

Eu am raspunsurile
1. Scopu meu ij viata sa caca cioara in fata
2. Ca sa ne ****
3. Ambele

| Vlach a răspuns:

Eu cred ca viata asta e un test, adica suntem demni sau nu pe tru Imoparatia cerurilor?
Cine cade in pacat, pica si testul
Cine traieste o viata demna, Ortodoxa, este demn...

| BloodyLips a răspuns:

Eu zic ca fiecare decide care e scopul lui in lumea asta.Soarta ti-o decizi singur.Si aleg stiinta,. Textele religioase mi se par prea sf ca sa cred in ele, pur si simplu nu pot.Fiecare religie e diferita, fiecare te ameteste cu povestea ei.

| Nitroblast a răspuns:

Iar comparatia stiinta - religie?

De vreme ce merg mana in mana asa de bine, completandu-se una pe alta, de ce nu amandoua?

| HLucian a răspuns:

Salut. Ma bucur ca intrebi asta. E un semn ca nu esti o oaie a societatii. Parerea mea este una foarte simpla si logica. spun eu. Religia si prezenta unei divinitati ce guverneaza asupra omenirii..este o metoda de a tine sub control masele de oameni. Gandeste-te ca oamenii la un moment dat trebuiau tinuti sub control. Cel mai usor mod..este sa introduci aparitia unei puteri supraomenesti. Insa evolutia noastra e din ce in ce mai mare.dar mereu vor exista persoane care nu vor iesi din cusca celor 10 porunci Dumnezeiesti. Sper sa citesti opinia mea cu deschidere.

| ElenaWerman a răspuns:

Da...Acel moment cand vrei sa dormi dar gandurile nu te lasa, nu? happy
La cate nopti pierdute pe ganduri am avut cred ca sunt pregatita sa raspund straightforward la intrebarile tale.
1. Scopul meu in viata e sa fac viata oamenilor si animalelor mai frumoasa. Sunt facuta sa ajut, sa respect si sa aduc zambetele pe chipurile oamenilor.
2. Ne aflam aici pentru ca fiecare are scopul sau pe care trebuie sa-l indeplineasca mai mult sau mai putin.
3. Cu siguranta stiinta. Gasesc teoria dimensiunilor paralele cea mai plauzibila si credibila. happy

| Cipikao201031 a răspuns:

Religia e o carte care manipuleaza batrani si oameni fara deplinatate mintala.