| ₣e†ĺ†α Ŕ嚃å†α†ħå a întrebat:

Aveti vreo intamplare care va facut de ras in fata clasei/scolii/prietenilor/parinilor?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Deci, la varsta de 14 ani am dat o petrecere de ziua mea la care am invitat si fete si baieti. Era o distractie pe cinste, toata lumea avea zambetul pe buze, deci mergea struna. Parintii mei nu eram acasa, pentru ca sarbatoream cu ei la 2 ore dupa terminarea petrecerii, erau la mall. Dar surpriza, ei trebuiau sa vina dupa 4 ore, atunci cand se termina party-ul, dar au venit tocmai atunci cand noi jucam adevar sau provocare.si atunci eu tocmai am fost provocata sa-l pup pe baiatul de care imi place(eram foarte entuziasmata) iar cand s-a ma intind sa-l pup pe usa vine mama si tata cu 4 pungi de cumparaturi aman2 in mana si spun:"continuati, nu va deranjam". Si nici nu am reusit sa il pup pe acel baiat si nici altceva amuzant sa facem pentru ca parintii mei erau in cealalta camera si puteau auzi totul. Au stricat petrecerea intr-un fel dar nu m-am suparat.Asta e crying Dupa, un coleg d'al meu a gasit intr-un sertar niste poze cu mine cand eram mica.Aratam oribil, mai ales ca erau niste poze cu mine la mare dezbracata, cel drept aveam 3 ani dar a fost jenant. Asta a adus rasul cu lacrimi in camera. Cam atat. happy

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Cand am cazut in amfiteatru. Din pacate nu am estimat corect numarul de trepte si gravitatia m-a taxat.La cat de impiedecata sunt nici macar nu am fost surprinsabig grin
Colegii au ras si inca o mai tin in poantelaughing
Nu ar fi fost un moment asa penibil daca nu era si dirigul in clasa care de atunci imi tot zice "Clumsy". Din fericire nu e porecla.Numai el ma mai alinta asa din cand in cand

| Silvia a răspuns:

Sa zicem ca am avut acum cateva zilelaughing. M-am imprastiat pe hol in vazul tuturor colegilor. Dar nu prea m-a facut de ras... S-a ras putin si atat.

| marrr a răspuns:

Acum un an in clasa a 5-a de 1 aprilie am vrut sa ii facem un fel de farsa dirigintei si ne-am ascuns la baia de la etajul cu cls noastra si cand am vazut-o ca a intrat pe usa am alergat repede spre ea. Apoi nevazand pe nimeni dumneaei a iesit din clasa si ne-a vazut cum alergam ca nebuniihee hee
Faza e ca aia de la a 6-a pusesera ulei pe jos si cum era gresie, eu am fost singura care a alunecatlaughing M-am facut de ras pentru ca eram "capul turmei" si diriga, colegii, aia de la a 6-a m-au vazut cum mi-am luat o cazatura zdravanalaughing

| User a răspuns:

Si daca as avea crezi ca ti-as spune-o tie?

| Klara a răspuns:

In fata intregii scoli, la premiere, am facut un bufffff nasol si mi-am bulit genunchii. Aveam emotii rolling on the floor

| gabryel a răspuns:

Pai cand eram pe vremea mea... aveam 8 ani de abia ma mutasem la curte si intr-o zi un prieten de-al meu m-a strigat la poarta ca sa mergem sa ne plimbam pe strada, el avea bicicleta dar de abia invatase sa mearga pe ia si imi spune mie ca vrea sa ma plimbe pe cadru... bun m-am urcat pe cadru si am plecat sa ne plimbam afara era toamna iar noi eram vreo 10 copii cu bicicletele ne-am plimbat iar la o curba pe un drum de tara tovarasul meu a luat curba cu viteza si am cazut amandoi intr-un lac cu noroi, eram ca porcii mai ales eu care am cazut pe burta, iti dai seama ca au ras toti de mine chiar si eu, imi parea rau de haine nu de altceva.

| Domyno a răspuns:

Mai intai zi-mi ce varsta ai si de unde esti, ca sa fiu sigur ca nu te confund cu cineva, iar apoi iti raspund si eu...tongue...trimite-mi un mesaj.

| Clauditza a răspuns:

Din nou paul27 e super amuzant

| maiestro a răspuns:

O data a fost ziua unei fete si eram 5 baieti si 5 fete si am inceput sa bagam mel de dans in 2
si fiecare a ales pe cineva iar eu am ales pe fata care era sipatika cu mine in acea zi eu m-am indragostit de ea si a dua zi i-am spus ca o plac din inima dar ea a spus ca nu ma place iar toata scoala a aflat si de atunci sunt crezut un fraier care nu are prietene

O greseala mia afectat viata... ai grija poate fata cea dragutzza e o mare parashuta dar acum in aceasta iarna cand avem 16 ani ea mi-a spus ca ma place acum si chesti
si i-am spus pe mess niste chesti si ea si-a batut joc d e mine si lea trimis la toata clasa iar acum mi-am dat seama ca ea este o mare parashuta si fitoasa si ca nu merita nici macar un baiat urat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram in clasa a 8 a si aveam o feblete mai mica cu un an.Si se sflase dar nu eram numai eu in aceasta situatie erau mai multi si dirigintele a chemat si febletele de la clasele lor si a vrut sa vada omul cit e de adevarat.Toti si toate n-au recunoscut, la fel si eu dar prietena mea;-Ba sintem prieteni dom'profesor.Au inceput sa rida toti iar eu cred ca ma facusem ca racul de rosu.

| senchiu a răspuns:

Intro zi la scoala. aveam probleme cu urinarea. Intro pauza am facut pe mine si era peste tot la banca mea numai pipi... M-am ridicat sa plec dar au observat toti colegii si au inceput sa se tavaleaza pe jos de ras pana la urma am loato la fuga de nici nu mai stiam ce este cu mine. A 2 a zi nu m-am mai dus la scoala