Imi plac foarte mult animalutele.Am acasa un catel si un motanel extrem de dragalasi. Mi se par niste suflete cu adevarat inocente si de care trebuie avut grija tot timpul
Le adoooooooor:X:X:X:Xam si eu o catelusa cocker, o cheama rona si e o dulcee:X
Da imi plac foarte mult, le iubesc emorm si nu suport sa le vad in suferinta, am avut un hamster, dar a murit.
Da imi plac foarte mult...am avut 3 hamsteri si 3 papagali...acum mai am 1 hamster si 2 papagali
Am pesti si broasca testoasa. Mi-as dori un catel pufos si cret. Nu-mi plac, insa, javrele
Imi plac foarte mult. Nu am, dar mi-as dori sa am. O pisica, mai exact, dar nu ma lasa ai mei. Dar lasa ca mai trebuie sa indur vreo 4-5 ani pana voi fi pe cont propriu, si atunci imi voi putea lua una.
Eu am un porcuşor de guineea-cred că este fetiţă. E neagră cu o pată alba pe spate. Ce draguţă când chiţăie!
Dap, eu iubesc foarte mult animalutele.mai atunci cand sunt mici sunt ff simpatice . am un catelus si 2 iepurasi pe care ii ador. sunt foarte jucausi si ma fac vesela mereu
Am avut doi perusis f inteligenti care au fost eliberati intr-o vara, un mic hamster f grasut Mickey, un sarpe de gradina gasit la un picnic, Nagini, si momentan am un motan slabanog, bobitza si o pisicuta de abia salvata Monica - sper sa aiba puisori- unu dintre ei se va numai Oscar!
Da imi plac, in special cainii.Am unul mai deosebit care zambeste cand il chemi
Am un pittbul... Unii spun ca sunt periculosi. E daa normal ca sunt daca se simt amenintati...