De ce sa mai iau dupa cineva? Eu nu sunt in stare sa fac cv in felul meu?
Originalitate frate!
Sa avem oameni pe care ii admiram poate, dar nu idoli...cum ar fi daca ne-am imita unii pe altii?
My parere
Idol? Nu nu am...idol inseamna a iubi pe cineva in mod exagerat sau mai exista echivalentul de zeu pentru acest cuvant din ce am citit eu.
Este bine sa admiram o persoana, un artist dar cu o limita.Este bine sa le folosim ca sursa de inspiratie in anumte cazuri, sa-i respectam pentru ce fac, sa le urmam exemplele bune... dar sa nu exageram prin a-i venera si ai considera centrul Universului nostru...fiecare trebuie sa avem propriul Univers si propriile conceptii deoarece ne-am nascut unici.
Nu nu am idol, ptc ar insemna sa nu mai cred in Dumnezeu.
Sunt persoana pe care le admir dar doar atat. Si da ne schimba originalitatea, ne fac sa vedem lucrurile asa cum le vad ei.
Mi se pare o chestie cam aiurea.Sa ai un idol...in majoritatea cazurilor,"idolii" sunt artisti, vedete, pe care nici macar nu le cunosti personal, le cunosti doar fatada care o afiseaza in public
Cand ai un idol, fara sa-ti dai seama, nici nu-ti mai traiesti viata, imiti pe altul, ramai fara originalitate, ai vrea sa fii altcineva
Reproduci papagaliceste ce zice altul fara ca macar sa-ti pui mintea la contributie, amprenta gandirii tale, te gandesti mereu ce ar face "idolul" intr-o anumita situatie... te pierzi pe tine insuti
Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ întreabă:
Pufosenie1428 întreabă: