Eu am 3 motive ca sa nu renunt la viata: voi reveni in Romania sa fac scoala de soferi asa obtinand categoriile pentru a deveni sofer profesionist, ma angajez in domeniu si sa imi ajut mama in special cand are nevoie de bani sau daca Doamne fereste da de un necaz ma are pe mine.
Asta cu motivul pentru care sa renunti la viata e o prostie in mintea copiilor de 10-14 ani, frate ce motiv ai avea sa renunti la viata? Ca ai parinti cretini?, Ca ai raie?, Ca nu iti merge mintea hai frate, lasa viata sa mearga asa cum ii este sortita, nu va mai bagati in cap moartea, zici ca sunteti tampiti cand faceti asta.
Viata este cea mai frumoasa si de nepretuit avere pe care o ai, gandeste-te ca tu ai conditii, de toate, tu vrei sa-ti iei viata, dar mai gandeste-te si la oamenii din strada, care n-au ce manca si unde sa doarma, acei oameni inca isi traiesc viata.
Ioana pentru binele tau gandeste-te de 2 ori, nu, 100 de ori inainte sa faci vreo prostie. Nu se merita. ( Acum astept gurile rele sa ma injure )
Nici gand! Viata mea este buna asa cum e ea, nu am absolut niciun motiv. Imi accept viata asa cum e, cu fericire si cu necazuri. Acum e totul ok in viata mea deci nu as putea spune ca am un motiv ca sa renunt la viata(pentru ca as minti )
Am avut o data. Eram disperata deoarece nu ma descurcam la scoala, parintii au divortat, s-au recasatorit...eu nu stiam cum sa trec peste toate, si simteam ca inca nu stiu cine sunt. pana acum nu stiu.mai tarziu citeam proverbe in engleza (quotes) care m-au inspirat foarte mult. m-au facut sa realizez ca sunt creata pentru a fi importanta cuiva, pentru ca am un rost, sa fac ceva sau sa ajut pe cineva. si intr-adevar cu timpul ma inteleg, ma gasesc... vreau sa traiesc mai departe, stiu ca ma asteapta ceva.pe tine totnu dispera si stay strong.
Buna.
Nu, si nu voi avea niciodata.
Chiar daca sunt momente grele, poate ireversibile care ti-au schimbat complet viata, in rau, trebuie sa le accepti, sa te obisnuiesti ca asta este, desi nu poti uita.
Am vazut parca acum vreo doi ani la stiri un baiat de 8 ani care a fost dat afara din casa pentru ca cica nu mai era bun la treaba [ vaci porci oi ], fusese dat afara de catre parintii sai.
Dupa doua ore casa parintilor luase foc din cauza unei plite. Parintii au murit instantaneu.
Iti dai seama ce miracol? Serios, asta nu a fost coincidenta, ci asa a fost scris frate.
Oricum, urasc persoanele care zic ''treci mai departe,treci peste,uita ce s-a intamplat''.
Cum poti trai intr-o lume asa nedreapta?
Supravietuiesti, dar nu poti
Sa iti ia foc casa parinteasca, sa arda familia acolo, sa iti violeze copilul, sa iti fure economiile de 10 ani, sa iti bata copilul, iar cei din Romania te sfatuiesc sa treci peste toate astea?! Oameni ca astia ar trebui tinuti 20 ani in puscarie si apoi omorati in chinuri.
Si mai vezi prin alte tari ca iti gasesti nevasta prin nu stiu ce pat si mai iti fura si banii din casa, iar apoi daca i dai o palma intri la puscarie.
Bagamias`**** in tara asta si viata asta de rahat.
Nu renunti la viata, dar nici nu poti sa o accepti
Ow my God...da, ai dreptate. Dar intr-o modalitate, recunoaste ca trebuie sa treci peste, pentru a merge mai departe, trebuie sa gasesti curaj. Da, nu poti s-o accepti, pentru ca cu unii e complet incorecta, si eu ma intreb uneori de ce la unii le merge iar mie nu. Bunica-mea spune ca asa ne e sortit stii cum e psihologia celor batrani. Da, asta e rau, ca amintirile raman, dar cu timpul sunt completate de altele ce te fac sa zambesti, sau iti lasa ceva placut in urma...imi place de tine, esti o fata meditatoare. mai rar din astea
Buna.
Intr-un fel sau altul bunica ta are dreptate,pentru ca nu se intampla sa se prabuseasca un avion,copilul sa moara,dar mama sa supravietuiasca, asa din intamplare.
Asa e soarta. Nu poti sa accepti toate astea, doar sa te obisnuiesti cu ele si sa lasi timpul sa treaca.
In nici un cazz [-x! Imi traiesc viataa din plinn chiar daca cateodata e nedreapta >:d
Care spune-mi si mie ca ma roade curiozitatea
Lasa ca o sa reusesti sa uiti acea persoana iti trece poate gasesti pe altcineva.
Mda inteleg cum te simti si eu ma simt la fel pentru o fata de la mine din clasa da asta nu imi da motive sa nu mai traiesc.
Nu.Iubesc,sunt iubita, am parte de iubirea familiei, traiesc o viata modesta. Este normal sa apara probleme in calea noastra trebuie sa le depasim incet incet. Cand ti se intampla ceva pe moment este normal sa te gandesti ca nu mai vrei sa traiesti ca nu mai ai nicio solutie sa iti rezolvi problemele dar ai sa vezi ca dupa ce te calmezi iti trece. Chestiile astea fac parte din viata orcarui om.
As avea multe motive, dar sunt depasite de motivele pentru care merita sa o traiesc.
denisafolea întreabă:
nobody_9468 întreabă:
monicaaa17 întreabă:
Geo2969686 întreabă: