| brunett3 a întrebat:

Avetzi jurnal? big grin
Ce scrietzi in el?hee hee

7 răspunsuri:
| Piiink a răspuns:

Eu nu am jurna. l laughing adica vorbesc tot cu colegeleee rolling on the floor n-am nici un secret fatsaa de prietenea mea cea mai buna chatterbox :X laughing si dk as aveaa straight face adica nas aveaa laughing

| Adorable a răspuns:

Ceea ce fac zilnic, ce urasc, lucruri care le ascund de altii, ce ascund uneori sub zambetul meu, tot felul de secrete pe care nu le-as imparti cu nimeni!

| DennyxD a răspuns:

Da, amlove struck pai de obicei scriu cand sunt foarte fericita sau foarte tristalaughing am inspiratie mai multa cand ploualove struck pai scriu gandurile mele, unele intamplari importante ce s-au intamplat, compun versuri, uneori mai si decupez cate ceva de prin reviste si lipesc, fac descrieri la anumite lucruri/persoane care imi placthinking poti sa faci si o descriere a ta unde sa folosesti epitete, metafore si diferite figuri de stillove struck

funda pls?>:d< bfthee hee

| speranata a răspuns:

Da ma imi scriu gandurille secretele amintirile si acum ma mai uit in el si vad unele amintiri cale le-am scris acum 5 ani -4 ani si sunt superbe sa le vezi acum cand ai crescut

| annna a răspuns:

Nu.
pai de obicei se scrie ce ai facut toata ziua...cam ce vrei tubig grin

| cryssa a răspuns:

Aveam...pana sa-l citeasca t*rfa de sora meastraight face
mdea...nu mai imi trebuiestraight face
a citit totcrying... a dracux(

| Ilúzie a răspuns:

Da, am. Eu scriu ce mă frământă, ce mi s-a mai întâmplat, ce îmi place, etc.happy

Întrebări similare