| TrueRO a întrebat:

Azi a fost deschiderea la universitate,iar cand am intrat intr-o incapere au venit foarte multe cadre didactice iar pe final unul dintre ei a zis:"saptamana viitoare o sa organizam intr-o sala de clasa in care sa va prezentam fiecare materie in parte si cu ce se ocupa aceasta".Din ce a zis,eu am inteles ca doar de saptamana viitoare incep cadrele didactice sa predea,eu fiind in anul I, e adevarat? eu ma gandesc ca in prima saptamana de mai cunoastem si poate dupa o sa inceapa sa predea.Scuze daca am greseli de ortografie dar m-am grabit.

Răspuns Câştigător
| Caro34 a răspuns:

In prima sapt. nu se prea face treaba. Trebuie sa vezi pe unde este orarul, ce grupa esti si sa incerci sa vezi pe unde sunt salile, ca atunci cand incep cursurile propriu- zise sa mergi direct si sa nu mai stai sa cauti sa intarzii. Conform orarului sunt unii profi care mai vin insa nu fac mare lucru, mai ales ca nu vor veni nici colegii tai toti. Bucura-te inca de vacanta ca pe urma te asteapta marea nebunie! Numai bine!

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La facultate nu e ca la scoala. Cursurile si laboratoarele incep din prima zi, nu sta nimeni la chestii de genul "hai sa ne cunoastem"