| дфтф a întrebat:

Azi a fost un concurs despre adolescenti la scoala iar la unul dintre subiecte era un exercitiu interesant,vreau sa va aflu parerea:"Cu infatisarea asta pot avea orice baiat doar batand din palme, insa tu....ar trebui sa te multumesti ca mai exista persoane urate ca tine." Explicati comentariul facut de personaj,frumusetea sufleteasca e mai importanta decat cea exterioara? Argumentati-va raspunsul!
Sincer, chiar vreau sa aflu ce ati fi scris voi in locul meu happy

2 răspunsuri:
| AngelDark11 a răspuns:

Da frumusetea sufleteasca chiar e mai importanta decit cea exterioara... {pentru mine}.
Dar pentru societatea care traim noi acum nu chiar...majoritatea se uita doar in plan material nu si spiritual.
Cine doreste explicati sa ma contacteze.

| AddrianaAlexandra a răspuns:

Sincer,nu prea mai sustin afirmatia asta. Adica, daca vezi un baiat pe strada, nu cred ca te uiti in sufletul lui (doar baietii se pot uita la sufletul fetelor laughing ) si te uiti la aspect. N-ati observat ca majoritatea fetelor au ca prieteni baieii mai putin draguti si cu un caracter foarte bun si se uita dupa tipii frumosi? Stiu ca o sa ma contraziceti si o sa-mi spuneti ca nu frumusetea exterioara conteaza, ci sufletul, doar ca asta e lumea in care traim asa ca nu ma judecati.