Of of! Din proprie experiență îți spun că dacă vrei să rezolvi problema asta luându-te la bătaie, crede-mă, nu va funcționa niciodată. Nu vei putea să bați pe cineva așa de bine încât să te lase în pace pentru că pur și simplu îl vei încuraja mereu la bătaie făcând asta. Violența mereu dă naștere la mai multă violență. Acuma sunt la facultate dar la școală am avut și eu un fenomen care căuta numai bătaie și harță. Așa că i-am cântat în strună lundu-mă cu el la bătaie. Știi când s-a oprit totul? când am absolvit clasa a 8-a. Dacă nu vrei să te bați până mergi la liceu atunci ascultă-mă că știu ce vorbesc în situația de față pentru că am trecut prin exact același lucru. Ignoră-l, nu te mai chinui să-l bagi în seamă. El așteaptă asta, te provoacă și așteaptă să reacționezi și să nu crezi că dacă îl bați totul se termină. Va veni din nou și din nou și din nou. Spune-i pur și simplu, nu avem ce discuta și gata. La început se va mai lua de tine de câteva ori dar dacă nu cooperezi adica să îi sari și tu la gât se va lua de altcineva. Dacă vrea bătaie spune-i dirigintelui sau vreunui profesor care știi tu că va lua măsuri. De asemenea în loc să te bați cu toți huliganii investește timpul respectiv în ceva ce îți place cum ar fi fotbalul și lasă-l pe el și țigănimea lui să se ia de viața altuia.
Am incercat sa-l ignor dar eu ii zic : lasa-ma in pace si cand ii zic vine la mine si zice : ba te lauzi ca ai fost cu aia mai buni in echipa si nu ma lasa in pace deci cu ignorarea nu cred ca va merge hai ma ajutati-ma