Depinde de la o persoana la alta.
Daca persoana este in general tacuta, posibil sa fie timida, posibil sa ii fie teama sa spuna ce gandeste, posibil sa fie mai mereu cuprinsa in propriile ganduri.
Daca persoana de obicei rade, si vorbeste mult si deodata este tacuta, probabil sa fi cazut pe ganduri, saa cugete la ceva, sau pur sis implu nu vrea altceva in acel moment decat sa ii asculte pe ceilalti.
O seara buna iti doresc!
Unii oameni sunt tacuti pentru ca pur si simplu sunt prea destepti si nu au subiecte de discutat cu societatea din care fac parte sau pur si simplu sunt interiorizati si traiesc intr-o lume paralela in care toate se desfasoara cum vor ei.
Si eu sunt destul de tacuta...pur si simplu nu simt nevoia sa-mi impartasesc gandurile decat celor care cred ca m-ar intelege. In plus, nu imi place sa ma dau in spectacol. Dar "Quiet people have the loudest minds." Stephen Hawking.
Crezi ca este un defect sa fii tacu? ....atata timp cat nu exte dus la extrem, adica colega mea e foarte ok dor ca nu e genu care sa se dea in spectacol, sa se bage in seama cu toti.
De unii oameni este considerat un defect, dar crede-ma, chiar nu au dreptate. Atata timp cat vorbesti cat si cum trebuie si cu persoanele carora chiar le pasa ce ai de spus nu ai nimic de pierdut. Dar, intr-adevar nu trebuie dus la extrem...
Sincer vorbind si eu sunt mereu tacuta si din cauza asta multi isi bat joc de mine ca vai tu nu vorbesti deloc. Dar pur si simplu nu e firea mea sa ma destanui in fata altor oameni. De obicei vorbesc mult cu prietenele mele cele mai bune si parintii dar in rest sunt mai mereu tacuta.
Te afecteza atunci cand iti spun ca esti tacuta, cum le raspunzi? Scuze daca sunt prea indiscreta