| Stefania3001 a întrebat:

Azi am avut o zi buna si am chef sa fiu darnica.Cine vrea funda o sa primeasca:X
Am voluntari?

Răspuns Câştigător
| Dydy2306 a răspuns:

Eu.

26 răspunsuri:
| Klaaa a răspuns:

Eutongue

| Miina a răspuns:

Buna b-).
vreau eu`.batting eyelashes.
prima:d.
Bye. funda?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da eu!

| llliii a răspuns:

Funda?

| Apy a răspuns:

Eu vreau te rog!

| ѕოiℓε01 a răspuns:

Eu vreau o fundita ...bineintels daca vrei sa mi-o dai papa. pup

| Andrutsa15 a răspuns:

Eu vreaulove struck:d

| AikkoxD a răspuns:

Da

| ιяιηυк a răspuns:

Daaalove struck eulove struck
[Sunt primaalaughing]

| ZoZoHeart a răspuns:

Ma ai pe mine, dornica si nevoiasa de Raspunsuri Castigatoare adica funde multe. Uite, am 39, ce ai zice sa ma ajuti sa fac 40?
Mersi. Pup!

| ιяιηυк a răspuns:

Eulove struck[Prima:p]

| Alexăndruţaa a răspuns:

Eu ma ofer voluntaralove struck
Funda:X?

| lucian a răspuns:

Eu funda te roggggggggggggggg

| sixtythree a răspuns:

Mi-ar conveni. Da mai bine s-o dai pe un raspuns bun. Adica poate o sa ai nevoie de unul si atunci o sa poti s-o dai. happy

| Bya132 a răspuns:

As vrea eu laughing. dar pana la urma este alegerea ta cui ii oferi o funda. happy
Toata lumea isi doreste o funda, asta este de asta ne aflam pe acest sitehappy.
Si mie mi-ar trebui, dar faci cum doresti happy.

Bafta!

| melyyy a răspuns:

De ce as vrea sa primesc o funda pentru un simplu "eu"? prefer sa primesc o funda pentru un raspuns care intr-adevar a ajutat aceea persoana! altfel funda nu are nici o valorewinking

| Amachia a răspuns:

Nu am intrat aici sa vad daca dai funda sau nu, pentru ca nu alerg dupa asa ceva.nu oi avea eu multe dar, dupa cum a spus si "elenna" as vrea sa fiu premiata cu funda pentru ca am ajutat pers aceea.
app vad ca nu ai dat la nimlaughing de ce? nu te tii de promisiune? sau ai fost darnica doar pentru o parte din zi?rolling on the floor

| Stefania3001 explică:

Multumesc pentru raspunsuri, vad ca sunteti foarte dornici cand vine vb de funde.
Am decis sa-i dau funda celui care are cele mai putine, oricum multumesc tuturor, iar restul ati primit puncte:X

| TeoPT a răspuns:

Deci, tanti Stefy și dragi utilizatori bătuți în freză, penibili și care cereți funde pe aici (Atenție, m-am referit doar la cei care s-au milogit pentru fundă), îmi puteți spune și mie la ce vă ajută o fundă? La ce vă ajută fundele? Fără supărare, voi chiar sunteți proști?

@Bya132
Dar oare nu se presupune că trebuia să te afli aici să îi ajuți pe ceilalți, nu pentru funde? Site-ul se numește "Toți Pentru Unu" nu "Toți Pentru Funde" din cultura mea generală. La ce te ajută fundele? Explică-mi și mie, că nu înțeleg deloc!

@elenna; @neli
Văd că mai există și oameni normali. Felicitări.

În concluzie, site-ul e invadat de distruși ca voi care sunt aici pentru funde și eu chiar nu știu de ce le vor. Personal, îmi crește inima când cineva îmi mulțumește că l-am ajutat cu adevărat când a avut nevoie. Funda cu ce te mulțumește? Oare nu e mai plăcut să îi ajuți pe alții din inimă decât să ceri aiurea funde? Și chiar nu te ajută cu nimic! Absolut nimic! Vă rog frumos, de urgență, unul din voi să îmi explice de ce anume cere funde, chiar nu înțeleg și nu am înțeles niciodată.
Dacă tot nu vreți să stați pe TPU ca să ajutați, măcar ieșiți de aici, trăiți-vă viața cât mai aveți parte de ea. Rușine să vă fie. V-ați înjosit sub orice limită! Nu meritați să faceți parte din comunitatea TPU! straight face
Baftă

| Stefania3001 explică:

Uite ce este @7h30, nu cred ca ai dreptul sa ne faci "batuti in freza".
Nu te intereseaza fundele? Foarte bine, dar nu te mai lua de restul care chiar au nevoie de funde!sad
Sper sa ai parte de noroc si sanatate in viata si sa fi mai atenta data viitoare cand lasi comentarii!happy

| TeoPT a răspuns:

@stefy3001
Oo, dar eu cred că am toate drepturile să fac asta.
M-am săturat de cerșetori de funde pe la toate întrebările.
I-auzi domnule, săracii oameni care chiar au nevoie de fundecrying. Ce trist, mi se face milă de ei.
Spune-mi și mie (în mare, asta am vrut, nu comentarii stupide) de ce aveți nevoie de funde? Răspunde-mi complet și cu argumente solide ca să mă convingi că nu am dreptul să vă fac bătuți în freză. Baftă

| Stefania3001 explică:

Ma doare fix in cot ca te-ai saturat tu de cersetorii de funde.Asta e viata cu bune si cu rele, iar daca nu-ti convine esti libera sa parasesti site-ul, iar daca tot vrei sa faci parte din acest site, pastreaza comentariile pentru tine si nu mai jigni oamenii!

| TeoPT a răspuns:

@stefy3001
Sunt băiat.
Păi, tot ai pălăvrăgit aiurea pe aici, am înțeles deja că nu ai nici cea mai mică idee despre ce ar trebui să însemne cu adevărat TPU.ro, bun, gata, gură poate avea oricine, dar încă nu mi-ați răspuns la întrebare
De ce tot cereți funde?
Văd că tot ocolești acest subiect, cred că nici voi nu știți de ce le cereți, doar pentru că "e la modă pe site-ul ăsta, toată lumea face asta, eu de ce nu aș face-o?"
Hai Baftă laughing

| Stefania3001 explică:

Scuza pentru confuzia cu fata, iar cat despre funde, ele te ajuta pentru a fi "expert TPU"si cum ai spus si tu sunt la moda, asa ca din moment ce toata lumea vrea funde eu de ce nu as face-o?
Acum ca ti-am explicat de ce vrem toti renumitele funde, sper sa ai grija cum ii mai faci pe restul utilizatorilor!

| TeoPT a răspuns:

Bună din nou.
Îmi pare sincer rău să îți distrug visele, însă fundele nu te ajută să fii expert. Mai ales dacă le câștigi pe nimic, ca la întrebarea asta, chiar sunt inutile. Expert TPU devii prin calitatea răspunsurilor tale, să îi ajuți pe ceilalți fără să ceri nimic în schimb, nu prin funde. Spune și tu, nu e mai frumos când cineva îți mulțumește atunci când chiar îl ajuți decât să îți dea cineva fundă la o întrebare ca asta? O, ba sigur că este, însă nimeni nu mai ține cont de asta.
Te-am întrebat de ce sunteți interesați de funde și băgam mâna în foc că o să răspunzi "Te ajută să devii Expert TPU". Eu asta nu înțeleg, de ce le cereți atâta timp cât nu vă ajută cu nimic? Nu vă ajută să fiți experți, stați liniștiți.
În concluzie, din partea mea puteți cere funde cât vreți, fundele cerșite nu te fac expert TPU, ci răspunsurile care chiar să ajute pe cineva, crede-mă. Măcar m-am lămurit de ce cerșiți funde, deși vă spun "Lăsați-vă de meserie". De ce vă jucați de a fundele? De ce nu sunteți cu adevărat componenți ai comunității TPU? Această comunitate a fost creată în scopul de a se ajuta reciproc utilizatorii, iar fundele erau un fel de "Mulțumesc pentru ajutor" Acum toți cer funde pe nimic. E jalnic. De asta am spus că cei ca voi nu merită să se numească utilizatori TPU. Din nou, rușine să vă fie.
Baftă

| aalwayss a răspuns:

Eu. stiu ca e 23 dar.