| CasianaRaluca a întrebat:

Azi am cunoscut un baiat pe ask si am vorbit cu el pe facebook.Cum as putea devenii prietena lui cea mai buna? Stiu ca increderea se castiga greu dar nu imposibil.Trebuie sa am rabdare si totul se va intampla de la sine.Mersi :*

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu poti deveni prietenul cel mai bun al cuiva pe internet, este doar o prefacatorie. Ca sa ajungeti prieteni, de oricare fel, trebuie sa va cunoasteti personal, sa va stiti asa cum sunteti cu adevarat, nu in mediul virtual, unde fiecare e diferit de viata reala si, mai mult decat atat, fiecare are tendinta de a-i oferi partenerului calitati imaginare si a-i ignora defecte reale. Relatiile strict virtuale sunt niste surogate de relatie, un fel de prieteni imaginari din copilarie. Ele nu au nici o sansa sa devina relatii reale, de prietenie adevarata, daca nu va cunoasteti in realitate. Evident ca dupa aceea, dupa ce creati o relatie puternica in viata reala, o puteti intretine pe internet intre doua intalniri (care nu trebuie sa fie totusi prea rare), dar de construit puteti construi pe internet doar o vaga amicitie fara valoare reala. Prieten adevarat e acela pe care dadca il suni noaptea la 3 si ii spui ca e important, fara explicatii, vine la tine la usa in cel mai scurt timp fiindca stie ca e cu adevarat important

2 răspunsuri:
| Lawliet14 a răspuns:

Fii cat mai naturala, sunt de parere ca trebuie sa te placa asa cum esti.

| usernameinvalid a răspuns:

Nu insista cu intrebari gen "ce parere ai despre mine", noi uram intrebarile de genul.
Nu deschide un subiect ce te priveste numai pe tine.