Draga mea, trebuia sa treci cu vederea noroiul acela, si sa nu te comporti ca o fitoasa, ca acelui fost prieten exact asta i s-a parut: ca esti fitoasa si ca noroiul te sperie. Singura le-ai dat un motiv suficient sa isi bata joc.
Si ai dreptate numai prieten nu-l poti numi pentru ca un prieten nu-si bate joc. Este un fraier care nu merita sa te framanti din cauza lui. Lasa-l sa creada ce vrea pana la urma este pierderea lui, nu a ta.
In mod evident au vrut sa rade de tine putin dar chiar nu ii inteleg...
nu le da atentie, lasa totul asa cum a picat si nu mai vorbi cu niciunul dintre ei. Daca le ceri explicatii vor continua ce au inceput observand ca le dai atentie asa ca lasa-i asa in fond nepasarea doare cel mai tare.
Am citit de 3 ori, şi, sincer să fiu, nu am înţeles nimic! Dar, cred că. Ăla i-a spus ăluilalt că celălalt i-a zis că nu îi place noroiul ca să se răzbune pe celălalt care e fostul ăluilalt? Aaa, da, înţeleg! Complicat. Te compătimesc.
Nu inteleg; cum adica ai zis ca nu te mai duci si a zis ca poti sa te intorci si tu te-ai intors nervoasa? Unde sa te intorci sau la ce te-ai referit ca nici nu stiu ce sa te intrebare sa pun.
croissant întreabă: