| deadman a întrebat:

Azi am fost cu o fata pe care o plac(dar nu stiu daca ma place si ea) si cu prieteni ei undeva dupa care am mers doar cu ea in parc si am incercat sa ii pun mana pesold, dar parca ma tinea ceva. Pana la urma cand statea jos, i-am pus mana peste gat si m-am apropiat de ea, iar ea nu m-a respins, dar din pacate chestia asta s-a intamplat pe la sfarsitul plimbari si dupa ne-am luat la revedere. E un semn bun? Ce sa fac in continuare?

4 răspunsuri:
| AnonimaOk a răspuns:

Buna.
Daca nu te-a respins inseamna ca ori nu o deranja, ori e mai prietenoasa si te place. Parerea mea este ca cel mai bine ar fi sa mai iesiti de cateva ori, sa te apropii de ea si sa ii spui ca o placi. Este cel mai bine si nu ai de ce te teme happy. Mult noroc!

| Sophieeeeeee a răspuns:

Continui incetul cu incetul. Nu brusc. Parerea mea. Daca te respinge, o iei de la capat, sau nu mai faci acel lucru. Si nu ne-ai zis asa multe, (nu s-au intamplat asa multe) deci nu imi pot da cu parerea daca e sau nu un semn bun. Good luck!winking

| deadman explică (pentru Sophieeeeeee):

Am inceput sa o cunosc mai bine cam acum o saptamana si de atunci cea mai mare parte a timpului petrecut la scoala, mi-l petrec cu ea. Ne intelegem ok, ne plimbam prin curtea scolii si chestii de genul.

| Sophieeeeeee a răspuns (pentru deadman):

In cazul asta, pot sa spun ca e un semn bun.winking