da tare a fost in seara asta
sti ca a zis ca. i va pregati o surpiza si asa a fost:s. a dus cu verisoara ei intr. un magazin cu haine sexi si nu stiu ce a cumparat de acolo ideea e ca saracul patricio desi trecuse prin multe pe acasaa cu tatal lui ca nu voia sa. l lase (a reusit in cele din urma sa ajunga) cand a ajuns a vut parte de o surpriza super. el incepuse sa danseze sa se dezbrace,"sol"era in pat si se facea ca doarme, dar de fapt era o papusa. cand a vazut. o s. a enervevat si a plecat acasa la ea si i. a facut scandal. dar ea i. a reprosat tot ce avea de la faza din sala de sport
asa
cu sebastian sti ca aflase de la unul din elevii sai de niste cuvinte si a incercat sa faca o legatura intre ele:astfel a descoperit intr. o discutie cu augusto ca era un incendiu la inchisoarea tatalui sau. s. a dus acolo, a alfalt la ce spitla era si nu murise, dar il va muta la inchisoarea unde este si pedro.
mama lui ulises s. a angajat la tatal lui patricio ca servitoare (cyu ajutorul ui sol)pentru ca pe cealalta o daduse afara dupa cum sti
in rest nu stiu ce sa. ti mai zic
oricum maine o poti vedea in reluare de la 9:30 mi se pare ca sa vezi fiecare faza, ca e altfel...si nu se merita sa pierzi
pa pa
Ce tare a fost
Patricio a avut parte de o mega extra surpriză. Solange şi Cristina au fost într-un magazin de unde au cumpărat ceva sexy din câte a arătat.Patricio cu greu a ajuns la hotel, a început să se dezbrace şi "Solange" dormea în pat.Cand a văzut că era de fapt o păpuşă inofensivă, s-a enervat şi a găsit un bilet în care Sol îi transmitea câteva cuvinte. Apoi, Patricio a plecat acasă la Sol şi s-au certat de mama focului, scoţând-o pe Cristina afară în timp ce avea loc discuţia dintre cei doi.Sebastian a aflat de la Bruno (cel cu halucinaţiile) o legătură între numele Armando (tatăl lui), moarte şi foc. După ce a vorbit cu "Stăpânul" după cum ştii,"Stăpânul ca răzbunare a incendiat închisoarea şi Sebastian a făcut legătura între cele trei lucruri. Unii oameni au murit alţii au fost duşi la spital. Tatăl lui din fericire nu murise.Sebastian aflase de închisoare dintr-o discuţie cu "Augusto Ponce de Leon". El a aflat că pe tatăl lui, îl va muta la închisoarea unde este şi Pedro.Valentina a fost sunată de Pedro de pe un telefon de contrabandă şi vorbind cu el, l-a atenţionat de faptele "Stăpânului". Apoi a venit un gardian şi Pedro oprise discuţia pentru ca să nu fie prins.Mama lui Ulises a fost angajată la tatăl lui Patricio ca servitoare cu ajutorul simpaticei Solange.La şcoală, Solange/Sol şi Ulises/Uli, şi-au reamintit de sărutul furat la fântână. Ulises şi-a cerut scuze şi Sol i-a spus că ţine foarte mult la el dar este bine să se oprească aici, suferind amândoi.
Cam atât a fost. Dimineaţă, la ora 09:30 poţi vedea reluarea.Merită văzut! Când am văzut faţa lui Patricio am râs Sper să-l vezi şi tu!
Te pup Noapte bună
Da tare a fost in seara asta
sti ca a zis ca. i va pregati o surpiza si asa a fost:s. a dus cu verisoara ei intr. un magazin cu haine sexi si nu stiu ce a cumparat de acolo ideea e ca saracul patricio desi trecuse prin multe pe acasaa cu tatal lui ca nu voia sa. l lase (a reusit in cele din urma sa ajunga) cand a ajuns a vut parte de o surpriza super. el incepuse sa danseze sa se dezbrace,"sol"era in pat si se facea ca doarme, dar de fapt era o papusalaughing.cand a vazut. o s. a enervevat si a plecat acasa la ea si i. a facut scandal. dar ea i. a reprosat tot ce avea de la faza din sala de sport
asa
cu sebastian sti ca aflase de la unul din elevii sai de niste cuvinte si a incercat sa faca o legatura intre ele:astfel a descoperit intr. o discutie cu augusto ca era un incendiu la inchisoarea tatalui sau. s. a dus acolo, a alfalt la ce spitla era si nu murise, dar il va muta la inchisoarea unde este si pedro.
mama lui ulises s. a angajat la tatal lui patricio ca servitoare (cyu ajutorul ui sol)pentru ca pe cealalta o daduse afara dupa cum sti
in rest nu stiu ce sa. ti mai zic
oricum maine o poti vedea in reluare de la 9:30 mi se pare ca sa vezi fiecare faza, ca e altfel...si nu se merita sa pierzi
pa pa imi dai mie fundita nu las-o pe alexa aia
In serialul de aseara 03. 04. 2010 sebastian i-a spus lui valentina ca vrea sa fie iubita lui.Valentina a refuzat pentru ca nu vroia sa ii franga inima lui pedre si sebastian a zis ca i-o frange lui. Ea l-a respins dar sebastian i-a spus lui valentina ca iubirea lui pentru ea nu se v-a termina.Atunci Valentina a plans foarte tare si sebastian la fel pentru ca a fost respins de ea.Eu sper ca ea sa accepte sa fie iubita lui sebastian si sa se desparta de pedro sa pedro sa moara atunci m-as bubura.