Nu le mai baga in seama, BFF, imi vine sa rad ce terminologii folosesc pustii in ziua de astazi, si cum renunta ei la prietenii, sunteti copiii de asta, nici nu era o prietenie reala ceea ce aveati voi.
Fii fericita, de la anul iti vei face alte BFF!
Nu s-au terminat amicitiile cu si din scoala gimnaziala
Imi pare rau sa-ti spun, dar asta este doar in capusorul tau, fiindca nu ai fost niciodata BFF cu 3 fetite, asta doar a fost impresia ta eronata, ele doar s-au prefacut si azi ti-au spus ca sa scape de tine.
Eu zic sa te bucuri ca ai scapat de niste fete prefacute, fiindca s-au dat singure de gol ca se ascundeau de tine si probabil te barfeau. In loc sa plangi, te-as sfatuii sa razi si sa glumesti, si asta sa o faci chiar la scoala, spunand altora ca prefacutele s-au dat singure de gol, dar tu te bucuri ca ai scapat in final, de oameni falsi, prefacuti si mincinosi.
Acum esti libera si linistita ca-ti poti face o singura prietena adevarata, ca de atat ai nevoie in viata ta: doar 1 singura prietena!
BFF - inseamna "cea mai buna prietena pentru totdeauna", asadar nu exista 2-3 sau 4 fete intr-o relatie de BFF, cand relatia aia poate contine maxim 2 fete, fiind o relatie de "Best friend"
Oricum mereu stateau fara mine, acum o să fiu mai distanta de ele plus că nu o să le mai dau mura-n gura la teme, mereu mă întreabă cum am făcut.
Asta cred că a fost pentru că eu plac același baiat ca una dintre ele.
Nu are nici o relevanta ca placi acelasi baiat, atata vreme cat el nu este prietenul tau.
Iar in ce privesc amicitia cu mai multe fetite, nu mai cauta niciodata asta, ca asa ceva nu se intampla nici in viata femeilor adulte.
Prietenia este posibila doar cu 1 singura fetita si numai daca este cinstita si corecta fata de tine, fiindca poate fi mincinoasa, smechera si perversa, sa-ti planga in fata sis a te barfeasca in spate.
Bucura-te ca ai scapat de ele, ca maine iti poti face o noua prietena, dar de data asta, nu amia duna toate gunoiale, fi atenta la o fetita cuminte, linistita, cinstita, care nu barfeste si invit-o in viata ta.
Sincer in clasă avem o fata care e sinceră niciodată nu a vorbit urât niciodată nu a barfit, o știu de 5 ani ai intre timp mi-am dat seama ce om e.
Pai, vorbeste cu fetita aia si propune-i sa fiti prietene bune, ca aia este un copil bun la suflet, inteligent si atent, care nu te va rani si nu te va barfii, om om pe care sa-l aprecizei cu adevarat si sa-l pastrezi de prieten daca si ea este de acord.