| ღMikyღ a întrebat:

Azi am sunat baiatul de care imi place cu nr ascuns si cand eram cu prietena mea dupa m-am intalnit cu el si prietenul lui si prietenul l-a imbrancit ca sa ma imbranceasca si pe mine laughing si eu am zis Au! Mi se pare un semn bun ca m-a bagat in seama. Plus ca imi si place de el deci...Voi ce credeti? happy

Răspuns Câştigător
| Hakuouki a răspuns:

Ce dragut... dragoste cu vanatai sau era cu nabadai, cum era? Oricum e draguta situatia, incearca sa mai iesiti voi 4, apoi daca se poate sa iesiti voi 2 si cand simti spune-i ce simti. Si mai continua cu joculetele acestea copilaroase, s-ar putea sa ii placa, si mie imi plac, dar nu cand ma suna cineva cu numar ascuns si se da drept politist. Succes.

5 răspunsuri:
| Silenz a răspuns:

Da, sigur te place, mai iesiti impreuna pe viitor

| AndyOTAKU a răspuns:

Poate e un semn bun, dar eu cred ca e mai bine sa vorbești cu el fata-n fata, nu doar prin semne... Iar cand o sa simți ca trebuie sa-i spui "Te plac!", s-o faci fără ezitare. Iar când o sa fie împreună cu tine, nu o sa mai fie visul tău, ci mândria ta.

| JIJ a răspuns:

Ha, si daca acel baiat citeste aceasta intrebarewinking?

| Bogdan_Mirica_1991 a răspuns:

Simplu, iesi decat tu si cu el, la o mica plimbare, faceti glume...bati apropouri ca iti place de el, il mai tragi de limba... daca se lauda ca a avut multe fete sau ca s-a culcat cu ele il lasi balta ca e un ingamfat

| cristimihailov a răspuns:

Tare tare. Chestii de Nostradamus.
Puna mana pe el si ia-l la intrebari. Nu mai sta sa ghicesti in interpretari sau in zodiac.