Pai si cum vrei sa te ajut?
Pur si simplu, este greu la inceput dar o sa te obisnuiesti cu timpul.La liceu, o sa fie mult mai bine, parerea mea :x.O sa iei totul de la zero.
P.S:Nu asculta melodii triste.
Uite:
http://www.youtube.com/watch?v=-fORuwYBL8c&feature=related
O sa-ti treaca in timp. Gandeste-te ca nu te desparti complet de ei, pastrati legatura. La liceu o sa fie super, ai sa vezi!
Buna,eu sunt Alex si am terminat clasa aVIII-a.Stiu ca e greu sa te desparti de dragi tai colegi,chiar si de profesori,dar asata e n-avem incotro', trebuie sa ne traim viata asa cum e ea:cu bune cu rele..., trebuie sa ne gasim un drum in viata.BAFTA IN CONTINUARE.Si nu mai plange.
Te gandesti ca peste cateva luni vei avea colegi si prieteni noi vei descopii ceva cu totul nou! asa ca nu mai fi trista... ganndestete la viitor
... Bafta !
Stii.viata nu se termina aici. si eu acum termin a 8 a si am plans si eu dar am realizat ca viata merge inainte si o sa ne revedem chiar daca nu o sa mai fie la fel. O sa intalnesc alt colectiv si o sa imi fac rieteni noi dar stiu ca gimnaziul nu o sa il uit niciodata. Nu o sa uit niciodataa colegii din generala. Succes in continuare si nu mai plange!:*
Trebuie sa te gandesti ca viata merge mai departe iar cu colegii tai poti sa te intalnesti in fiecare weekend sau luna si eu termin acum clasa a8-a insa ma gandesc ca voi cunoaste persoane noi asa cum i-am cunoscut pe colegii mei acum 8 ani...