Ia o gura adanca de aer si gandeste-te ca nici macar nu e o teza, ia-o ca pe o simpla lucrare si daca te ajuta inchipuie-ti ca nici nu se trece nota concentreaza-te pe exercitii si atunci banuiesc ca vei si uita ca e teza si eu am avut o asemenea problema, cand am dat teza la romana m-am panicat destul de rau pentru ca profa se plimba printre banci si se uita pe teze iar cand a ajusn la a mea mi-a facut o observatie ca am gresit ceva si m-a facut sa ma simt rusinata vedeam si ca mai aveam putin timp, trebuia sa fac si o compunere, asa ca m-am panicat si la ce am ajuns? am gresit la niste lucruri pe care eu zic ca le stapaneam destul de bine asta e... pur si simplu gandeste-te ca nu e o teza sper ca te-am ajutat:* succes la teza si numai bine in continuare
Hey!
deci ar trebui sa te gandesti ca azi dai un test si nu o teza la materia ta preferata!
te gandesti ca numai tu sti toate raspunsurile si ca va iesii totul bine!
inainte de a pleca spre scoala fa o rugaciune, poate asa te ajuta sa te mai calmezi!
sper ca te-am ajutat si mult succes la teza de astazi!\m/
Vaii da cand va aud ca stiti si ca va e frica imi vine s-o iau la fuga
daca stiti tot nu stiu ce va mai panicati atata e un jaf de teza care sigur o treceti pff terminatio cu intrebarile astea d *** ca mie fica da am invatat si nu stiu ce.
Linisteste-te totul va fi bine 1. nu gandi negativ ca si eu am teza astazi ca sa fac acu sa nu mai pot de frica lasa ca nu o sa uiti eu una m-am obisnuit... adica ce daca ma panichez mai mai rau e ...hai succes
Daca te ajuta, i-ati la tine o iconita ca sa-ti poarte noroc si pur si simplu incearca sa nu te panichezi.
Andrei67y5 întreabă: