| Marijuana187 a întrebat:

Azi am teza si nu stiu ce sa facstraight face am emotiistraight face ce sa fac sa mi le stapanesc? De rezolvat exercitiile ma pricep, dar cum sa fac sa nu ma panichez in clasa si sa ma incurc? dau FUnda la cel mai bun raspuns

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Ia o gura adanca de aer si gandeste-te ca nici macar nu e o teza, ia-o ca pe o simpla lucrare si daca te ajuta inchipuie-ti ca nici nu se trece notahee hee concentreaza-te pe exercitii si atunci banuiesc ca vei si uita ca e tezalaughing si eu am avut o asemenea problema, cand am dat teza la romana m-am panicat destul de rau pentru ca profa se plimba printre banci si se uita pe teze iar cand a ajusn la a mea mi-a facut o observatie ca am gresit ceva si m-a facut sa ma simt rusinata vedeam si ca mai aveam putin timp, trebuia sa fac si o compunere, asa ca m-am panicat si la ce am ajuns? am gresit la niste lucruri pe care eu zic ca le stapaneam destul de binestraight face asta e... pur si simplu gandeste-te ca nu e o teza sper ca te-am ajutat:* succes la teza si numai bine in continuarehappy

| metehne a răspuns:

Hey!

deci ar trebui sa te gandesti ca azi dai un test si nu o teza la materia ta preferata!

te gandesti ca numai tu sti toate raspunsurile si ca va iesii totul bine!

inainte de a pleca spre scoala fa o rugaciune, poate asa te ajuta sa te mai calmezi!

sper ca te-am ajutat si mult succes la teza de astazi!\m/

| Dreamin a răspuns:

Vaii da cand va aud ca stiti si ca va e frica imi vine s-o iau la fuga laughing
daca stiti tot nu stiu ce va mai panicati atata oh go on e un jaf de teza care sigur o treceti pff terminatio cu intrebarile astea d *** oh go on ca mie fica da am invatat si nu stiu ce.

| AneZniP a răspuns:

Linisteste-te totul va fi bine 1. nu gandi negativ ca si eu am teza astazi ca sa fac acu sa nu mai pot de frica lasa ca nu o sa uiti eu una m-am obisnuit... adica ce daca ma panichez mai mai rau e ...hai succes tongue

| CristalClear a răspuns:

Daca te ajuta, i-ati la tine o iconita ca sa-ti poarte noroc si pur si simplu incearca sa nu te panichezi.