| UniverseIsMyLimit a întrebat:

Azi am visat ceva ciudat:
Eram cu două prietene într-un loc ciudat. Cum sunt liniile de tren, lângă e terenul în pantă. Erau mulți oameni acolo, toți stăteau pe iarbă și povesteau. Eu vorbeam cu ele și aproape de fiecare dată spuneam exact același lucru în același timp. Dintr-o dată au început vreo cinci băieți să facă gălăgie și să deranjeze oamenii, iar eu m-am enervat și când s-au transformat în pisoi eu i-am răpit și i-am aruncat în dulap. După școală (chiar dacă n-am fost la școală...) cu o altă fată (pe care n-o cunosc) am vrut să le dăm drumul. Eu mai că plângeam și îmi ceream iertare pentru că îmi dădusem seama că voi da de necaz. Ne-am gândit la metode de a-i scoate afară. Am încercat să îl scoatem pe unul dintre ei acoperindu-l cu o pătură, dar când ne-am întors în camera mea erau tot cinci. Apoi am încercat să-i ascundem într-o pernă. Am scos doi, apoi le-am spus să aștepte până îi scot pe ceilalți. Mi i-am băgat pe sub bluză (când erau transformați în pisici). Am reuși să-i scot și apoi toți s-au transformat în oameni și au plecat la casele lor.
Ciudat, nu? Înseamnă ceva? Majoritatea viselor mele sunt la fel de ciudate.

3 răspunsuri:
| Filip23 a răspuns:

Poate vei reusi sa manageriezi baietii. adica sa nu le aloci mai mult decat un folder mental. asa ai sa poti sa te ocupi de ce este cu adevarat important in viata.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Visele sunt mesaje pe care mintea subconstienta le trimite mintii constiente.
Totul este simbolic, este suficient sa stii ce reprezinta fiecare lucru ca sa intelegi mesajul.
Cateodata sunt atat de clare si pline de detalii incat par "reale".
Din punctul meu de vedere sunt mai reale decat asa zis-a realitate.

| Ciobotaru_Lucian_1990 a răspuns:

Visele reprezinta a patra dimensiune. Acest vis reprezinta frica, singuratate, incertitudine. TOT CE AM SPUS ESTE DIN PERSPECTIVA MEA! LE POTI LUA IN SERIOS SAU LE POTI IGNORA. Iti urez multa baftawinking.