| unbaiat_5498 a întrebat:

Azi, cand am intrat pe poarta scolii( eu fac practica pana pe 1 iulie, deci nu am luat vacanta inca), m-au luat la misto fostul meu diriginte din profesionala si cu nasul meu, care lucreaza acolo, la scoala unde invat eu.

Pur si simplu, si-au batut joc de mine, si vreau sa imi spuneti cum fac sa il spun pe nenorocitul acesta de nas al meu, parintilor mei.

De la fostul meu diriginte ma asteptam la asa ceva, dar ceea ce a facut nasu intrece orice masura.

VA ROG SA IMI SPUNETI CE AS PUTEA SA FAC CU NEN0R0CITII AIA 2: fostul meu diriginte si nasu.

Pur si simplu mi-au dat lacrimile, cand am vazut cum si-au putut bate joc de mine.

Răspuns Câştigător
| LonelyLoner92 a răspuns:

Eu in locul tau pe diriginte il raportam la director si pe nas il spuneam parintilor

2 răspunsuri:
| Amy a răspuns:

Buna! Ei daca te-au vazut mai mica, nu neaparat si-au batut joc de tine, dar nu aveau cu cine "sa se joace" si au zis sa te ia la baza. Eu in locul tau i-as zice la obraz nasului, (insa dupa ce l-as spune parintilor), si l-as ruga sa nu mai faca glume proaste ca nu imi convine. bafat!

| XxLorexX a răspuns:

Imi dau seama ca esti o fire mai moale, nu am auzit de niciun baiat pe care sa il afecteze asa ceva atat de tare. Nu a fost frumos din partea lor. Pe dirigintele tau il poti spune la directorul scolii, nu are dreptul sa isi bata joc de tine. Iar pe nasul tau, avand in vedere ca iti e ruda, tu decizi ce masura iei in privinta lui ( poti sa te comporti si tu la fel cu el, un astfel de comportament doare, sau poti pur si simplu sa nu mai vorbesti cu el ). Cred ca esti destul de mare incat sa iti rezolvi singur problemele, fara sa implici parintii. Daca metodele astea nu ajuta, incepe sa le faci farse ( poti cauta sugestii pe net ). Sper ca te-am ajutat. Daca mai ai nevoie de idei lasa -mi un mesaj.