| AlexDorinel a întrebat:

Azi cand erau musafiri, mama si tata si au amintit ca trebuie sa merg la dentist ca am o carie. Ce o sa-mi faca la dentist? E mai dureros sa-mi puna plomba sau sa-mi scoata dintii decat sa faca ceva la carie?

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă dentistul este bun, te șpreiază în gură cu un șprei anesteziant și nu te doare.

| Ineys a răspuns:

Ca trebuie sa mergi la dentist si-au amintit, dar ca au zis ca iti baga internet de 1 "giga" nu-si mai amintesc. Ce oameni... inadmisibil asa ceva.

| Rd79 a răspuns (pentru Ineys):

Da, saracul nu poate sa joace Fortnight cu netul de doar 300 mbps sad Ce tata rau are.

| Ineys a răspuns (pentru Rd79):

Se plange de 30 ping. El crede ca daca isi ia internet de 1 "giga" ajunge la 0 ping sau devine mai bun peste noapte la Fortnite. rolling on the floor

| Rd79 a răspuns (pentru Ineys):

Da, cu net de 1gbps o sa-l ocoleasca gloantele dusmanilor, si el o sa dea numai headshoturi de la 1KM distanta. Nici nu o sa ajunga dusmanii sa aterizeze ca o sa-i si omoare pe toti.

Răspuns utilizator avertizat
| Rd79 a răspuns (pentru AlexDorinel):

Adica vrei sa zici ca 300 mbps nu ajung pentru a trimite cateva packete udp la timp? Daca ai probleme cu bufferbloat, acestea sunt legate cel mai probabil de routerul tau. Mai bine iti schimbi routerul cu unul mai bun si/sau mai configurabil.

| nnnaegiuliaaa a răspuns:

Iti va face anestezi si nu vei simnti absolut nimic.