| NonZarek a întrebat:

Azi-dimineață am visat cu crushul meu, ceea ce nu s-a mai întâmplat de foarte mult timp, aprox 7 luni. Pana acum totul normal, astăzi, mi-a scris o fata cu care nu am mai vorbit de foarte mult timp (e prietena bună cu crushul meu) și îmi scrie dacă as vrea sa merg la un local cu ele, ca ele sunt deja acolo și crushul meu a zis sa ma invite ea.

Am mers, a decurs totul okay, dar abia acum când am ajuns acasă am realizat ce s-a întâmplat (ca am și visat in dimineața asta cu ea). Credeți că e posibil ca universul sa lucreze pentru a fi eu cu ea împreună? Vreau sa zic ca eu am mai vorbit cu ea (crushul) și ne înțelegem destul de bine, dar de ceva timp nu am mai întrat atâta în contact cu ea.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Hai mă, am niște pretenții de la generația asta că nu crede în porcării de astea cu vise și etc. probabil doar o coincidență, vezi tu ce o fi

| xXVranceaXx a răspuns:

Man, un singur lucru de spus: Nu mai sta.
Ce ai scris tu sunt teorii, că universul vrea, drege (face) și gata
Nu, este pură coincidență și pur noroc
Combină-te cu ea, faceți-vă o relație frumoasă și voi doi veți fi fericiți înafară de momentele proaste care sunt rele și urâte =(
Per moment, să îți iasă bine! Dar vei străbate un drum lung dacă nu o să fie ușor de convins pe această domnișoară