Pai. pune usturoi taiat marunt in pasta de dinti
suna pe cineva si intreaba"familia popescu?". el iti va zice "nu", mai suni o data- la fel. a treia oara suni si spui"buna ziua..sunt popescu, m-a cautat cineva?". e destul de tare
elimina toate verbele din conversatia ta
o farsa ce mi-a facut-o bunica dimineata : eu i-am dus pisica acum doua saptamani..si ma suna si imi zice "a nascut pisica!"si eu o intreb cati, cum arata, cand si ea imi spune "ce zi e azi?" si imi dau seama ca a fost o farsa.
poti sa iei 3 ciocolate si sa pui pe ele numerele 1, 2 si 4; le pui in camera cuiva si el o va cauta pe cea cu numarul 3!
atatea imi vin in minte
1. Lipeste o fisa sau o bancnota pe jos la intrare! O sa fii surprins cati or sa se aplece sa o ridice!
2. O pacaleala mai veche, dar care merge tot timpul, este sa schimbi zaharul cu sarea.
3. Fixeaza-i alarma ceasului cat mai devreme.
4. Intr-o cutie cu lapte adauga colorant alimentar. Nu este toxic si ii va speria pe cei care vor vrea sa-l consume!
5. Lipeste cu un scotch incolor capacul si colacul de la wc. O surpriza neplacuta pentru cineva care se grabeste sa ajunga la baie!
6. Pune intr-o farfurie mai multe hartii, du-te in fata lui, da-le foc si striga tare dupa ajutor. Cu siguranta va fi o pacaleala pe care nu o va uita prea usor!
7. Lipeste-i prietenului tau pe spate o banda anti-furt. In momentul in care va incerca sa iasa din magazin o sa declanseze alarma.
8. O farsa destul de buna este sa bagi varfuri de chibrit in tigari. Cel care le va incerca va avea parte de o surpriza nu tocmai placuta!