Un simplu "La multi ani!" e tot ce trebuie.
Dacă nu mai ți la el, nu are rost să te încurci cu mesaje, îți poate părea rău după.
O zi frumoasă!
Ar fi frumos din partea ta. Adica, totusi, e ziua lui. Nu spune nimeni ca, de la un simplu "la multi ani" [ un gest normal, dragut, dovada de politete ], se va ajunge la o relatie in toata regula. Nu stiu cat de bine te-ai simti sa te afli in locul lui, si sa vezi ca nici macar de ziua ta n-a fost in stare sa-ti ureze un la multi ani amarat. Bafta!
Păi depinde și de cum stau lucrurile între voi 2. Ați fost de acord să rămâneți prieteni? Dacă da atunci de ce nu?
Nu ne-am mai vorbit deloc de atunci.
Păi de ce nu o faceți?
Amandoi am mers mai departe. Eu am pe altcineva, iar el la fel (cred).
Despartirea noastra a fost cam brusca si ne-am cam evitat unul pe celalalt. Si mi se pare putin ciudat sa il bag in seama dupa 5 luni
Totuși ți-ar fi putut rămâne un prieten apropiat
Nu vrei sau ți-e frică?
E mai bine pentru amandoi sa nu ramanem prieteni . Si nici nu vreau asta.
Păi ok dar ce se poate întâmpla dacă îi urezi un simplu la mulți ani? Ar fi un gest drăguț și probabil și-ar face o părere bună despre tine, deci ai de câștigat
Hey Clar Ureaza-i LA MULTI ANI din toata inima sunt sigura ca se v-a bucura si asa ii vei arata ca ca nu ii potri ranchiuna si ca vrei sa fiti prieteni
Te pup
Cum au zis si ceilalti: Gestul ar fi frumos si de ce nu? Adica e un simplu la multi ani.
anonim_4396 întreabă: