Multi ani traiasca! Multi ani traiasca! La multim aniiii! cine sa staiasca, cine sa traiascaaaa, urbanghost sa traiasca, urbanghost sa traiascaaaaa, la multi aniiiiiiiiiii!
La Multi Ani! :*:*. sa ai parte de tot binele din lume, sa fii fericita, sanatoasa, iubita, invidiata. si sa ti se implineasca toate dorintele!
:*:*
La multi ani!
sa fii iubita si fericita!
enigma are dreptate, vrem sa te si arati cu ceva la fata de masa
O sa dau si de baut, dar din pacate nu se poate decat onnline. Doar daca nu veniti la Craiova... Apropo, sunt baiat Lavinu stiu
Astazi, ziua fericirii
Pentru tine a sosit;
Iti doresc in a ta viata
Numai drumul aurit,
Flori frumoase, fericire
Sa rasara-n calea ta,
Iar acum, te rog, primeste
LA MULTI ANI! din partea mea.
hi, hi...la multi ani
Maiiii :-l. nu e lavinu stiu ... ) lavinus ...
mna atunci e bine . important e sa fii fericit
La multi ani. e o varsta extraordinara. te invidiez mult.felicitari.sa fii sanatos si fericit.
La multi ani, sa fii fericit si iubit! Esti leu cumva?Daca da inseamna ca suntem in acceasi zodie!>
La multi ani :-*.
http://www.doarnoi2.com/images/cards/90_la_multi_ani.jpg
by zui
Lovite-ar cu putere cele mai mari bucurii.Crapa-s-ar butoiul cu sanatate deasupra ta. Impiedica-te-ai de sacul cu bani. Bate-te-ar norocu' sa te bata. LA MULTI ANI!
:*
Sper ca nu iti serbezi ziua de nastere in fata monitorului caci daca e asa atunci ai o problema...
La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, intelepciunea de a face ce e bine si de a deveni un om mai bun cu fiecare zi care trece!