Nah,e normal sa te vada, in plus, daca a vazut ceva ce nu a mai vazut niciodata... Eu iti dau 1 leu . Lasand gluma deoparte.Nu ai de ce sa te feresti.Eu nu ma feresc de tata
Nu,nu mi-e rusine, dar nici nu caut s-o fac intentionat.
Daca, insa, se intampla, nu fac caz de asta!
Eu nu am sora, deci nu stiu cum e.
De mama nu imi e rusine, pana la urma de ce mi-ar fi. Si daca as avea o sora, suntem din aceeasi familie, avem cel mai probabil corpuri similare, nu e ca si cum te-ar vedea un frate.
Iti dai seama ca nu ma dezbrac asa in fata mamei, dar daca se intampla sa ma vada, asta e.
Mie da, dar tie nu ar trebui. Asta insa nu inseamna ca poti defila prin casa oricum si oricand!
Nu,e firesc sunteti fete
Dar ar ideal ca pe viitor sa inchizi usa... putea sa fi tatal tau sau un frate.Sa vezi atunci situatie naspa.
Si daca ar fi taica-su ce situatie naspa? Am tot sters-o pe asta mica la c*r de m-am saturat cand era prunc. Ce, dupa ce ajunge in adolescenta ii pica ceva daca o vad goala? A nu se intelege pe dos - accidental.
Mie nu si am o sora mai mica.
Gandeste-te ca atunci cand te duci la plaja sau la vreun consult medical te dezbraci.
In plus sunteti fete...ce poate fi asa diferit intre voi.
Presupun ca n-ai 18 ani...sa vezi cand vei ajunge la facultate si vei sta la camin, va trebui sa scapi putin de rusine in fata colegelor.
Bai, stau in chiloti si-n peptu' gol in fata lu' sora-mea sau a lu' mama, dar sa defilez in zdranga goala, ntz, parca nici eu n-am atat tupeu.
P.S. Ori tu erai in baie cu usa deschisa sau cu usa inchisa si becu' stins, ori sora-ta e o mare nesimtita. Cum **** sa intre peste tine-n baie?
In fata surori da dar in afata prietinilor ''masculin'' nu si nici in fata fartelui cu tot ca este mai mare
La 14 ani ar trebui sa iti fie rusine sa stai goala si in fata prietenelor...dar nu cred ca asta e genul de intrebare care isi are locul pe acest gen de site
De ce AR TREBUI SA II FIE RUSINE? Uite de aia sintem o natie de incuiati ramasi in evul mediu! Nu zic sa umblam in fundul gol prin casa in familie, dar mizeria asta cu vai ce rusine e sa fii gol/goala... mai evoluati, oameni buni!
On-topic: nu are de ce sa iti fie rusine de sora ta.
Depinde unde te epilai:pe picioare, in zona intima...