Du-te si spune-i dirigintei, ca nu-i normal propunearea astaq, maia les ca au intrat peste tine in baie.
Vezi ca data viitoare sa nu te violeze in grup, daca intra la baie dupa tine.
Daca astazi tu faci asta pentru baiatul pe care il placi, in cativa ani ce o sa faci pentru un baiat pe care o sa il iubesti?
Iubirea si sexul sunt diferite.
Iubirea intre doua persoane, el si ea, este venita din inima si simti ca iti este greu unul fara celalalt daca nu sunteti impreuna chiar si un ceas. Simti ceva placut in tot corpul cand vezi persoana iubita si inima iti bate tare de o simti in gat.
Iubirea este sincera si te face sa te simti ca plutesti desi stai cu picioarele pe pamant.
Iar sexul,
Este un impuls animalic de moment cauzat de anumiti hormoni prin corp.
In acelasi timp prin sex ne inmultim si asa apar copiii.
Dar cand iubirea este iubire poti trai si fara sex.
Cand el si ea se iubesc si se casatoresc atunci iubirea contine in esenta si cuvantul sex care devine ceva frumos si firesc, asa cum a lasat Dumnezeu...
Spune-i baiatului pe care il placi ca vei face sex cu el dupa ce va casatoriti. De la 18 ani incolo cu inel cu cununie cu tot ce trebuie...
Chiar dacă ea ar fi de acord, mă îndoiesc că niște copii de 13 ani ar fi capabili să ducă câteva minute, dar...
Doamne ia-ma.Chiar imi pare rau pentru tine ca esti atat de naiba si l ai crezut. daca te ar iubi nu ar avea cum sa ti ceara asta.Si sincer chiar nu stiu cum ar putea sa ti placa un asemenea baiat. Sfatul meu este sa stai departe de el si sa nu accepti asa ceva