| iAngel a întrebat:

Azi este ziua mea, prietenii vin la mine si vine si o fata care imi place mult de ea, si ei ii place de mine dar problema este ca eu o iubesc, si vreau sa fiu cu ea, nu stiu daca ea simte la fel pentru mine, dar stiu ca ii place cand este langa mine.
Ce as putea face din cele 2 optiuni, ce ar fi mai bine?
1.Sa o iau in camera mea sa o privesc in ochi si sa o sarut
2.Sa o iau in camera mea sa o privesc in ochi si sa ii spun ce simt pentru ea si ca o iubesc

Imi este frica sa nu ma respinga dar mai bine daca ii spun pentru ca poate mai tarziu isi gaseste alt prieten si voi regreta, niciodata nu stii ce se poate intampla.

4 răspunsuri:
| CandyTetris a răspuns:

Poi,intai ii spui ca o placi(nu ca o iubesti, ca o sa fuga mancand pamantul), o intrebi daca are prieten(chiar daca stii ca nu are). Apoi daca zambeste(adica daca reactioneaza pozitiv) si daca nu are prieten, o sarutihappy. Apoi o intrebi daca vrea sa iasa cu tinehappy.
P.S.Cu frica ai sa fii singur pana la 40 de ani.

| ramonia a răspuns:

Fa ambele lucruri daca esti sigur ca te place... nu iti fie frica daca nu risti nu castigi dar sa nu intreci masura, bafta

| xXxMeLexyxXx a răspuns:

Eu zic mai bine sa i zici varianta 2 si dupa sa o intrebi daca te place. sa stii ca ai dreptate poate mai tarziu o sa isi gaseasca pe alcieva si uh vei regrtena deci nu strica sa incerci. bafta big grin

| bianca55 a răspuns:

In primul rand La multi ani!happysunt de parere sa ar trubui sa incepi cu cea de a doua varianta apoi daca iti spune ca si ea te place o poti saruta...succes!