| PanaDeIdei69 a întrebat:

Azi in pauza o fata mi-a bagat creionul in mana..cum?
Pai..stateam in banca linistit,vorbeam cu colega.fata aia imi spune: "Da-mi creionul sa ti-l rup" iar eu i-am zis ca nu,nu vreau,am nevoie de creionul asta (mda...) apoi mi-o luat creionul din mana. aveam mana pe masa, nu stiam ce vrea sa faca, si mi-o bagat creionul in mana. ditamai gaura dap DITAMAI GAURA si imi curge foarte mult sange.3 servetele s-au murdarit de la sangele meu.
Si pe deasupra, mama si tata ma cearta, ca deja imi este rau, ma doare capul..si mie se i-a "sufletul" la cat plang.
Macar doar sora mea o fost intelegatoare decat parintii astia.
Plus. tatal meu cica.el o avut o copilarie "grea" il inteleg.dar el pe mine deloc,i-am explicat, nici macar nu stie cum e ca cineva sa-ti bage brutal.da brutal in mana un creion foarte ascutit, si da..cand fata aia mi-o bagat creionu' simteam ca muream si-mi curgea mult sange. (nu i-am facut nimicstraight face )

Cum pot sa-i fac pe parintii mei sa ma inteleaga?
Tata tot zice despre "timpurile" lui cat de greu o fost, am inteles deja asta imi zice de 10000+ oristraight face
Si ce sa fac, daca fata aia vine la mine la banca? cine stie. poate sa ma zgarie sau ceva.o cred in stare deci...

Răspuns Câştigător
| BJK1903 a răspuns:

Buna,poti sa te duci la director si sa ii spui ce ai patit. Sigur o sa faca ceva directorul pentru ca este obligat. Tu te duci la scoala sa inveti, nu sa iti infiga una un creion in mana. Spune-i mamei tale, sigur intelege ea. Taicatu e o femeie, scuze ca iti spun. Tu vii cu o gaura in mana si el spune ca asta a patit si el.A fost in anii 80'-90' acum suntem in 2015. Numai bine si sa iti revii repede happy

4 răspunsuri:
| peperonies a răspuns:

"i-a" nu se scrie asa in contextul ala.

| PanaDeIdei69 explică (pentru peperonies):

Da ce esti ma? un profesorstraight face
Am scris rapid, probleme? doamne.

| peperonies a răspuns (pentru PanaDeIdei69):

Pai mai ales cand scrii rapid e incomod sa pui o cratima unde nu ii e locu.

| PanaDeIdei69 explică (pentru peperonies):

Scuze scuze, data viitoare am sa pun totul corect mna.