| superpissy40 a întrebat:

Azi in penultima pauza l-am vazut pe colegul meu cel mai bun pe hol vorbind cu o alta fata pe care nu o cunosc.Langa colegul meu cel mai bun era alt coleg din clasa si amandoi vorbeau cu fata respectiva, iar in ultima pauza ei doi au vorbit cu mine.Ce pot face in privinta asta? Vreau sa ramanem prieteni si nu vreau sa discut cu el despre fata si nici cu celalat coleg.

Răspuns Câştigător
| ÐiÐi a răspuns:

Pai el e baiat si el te considera numai prietena lui probabil nu altceva si e normal sa aiba prieteni si altii decat tine. Daca vorbeste si sta cu altii nu inseamna ca numai sunteti prieteni. De ce nu te duci si tu la fata aia poate te mai imprietenesti cu ea dar acum chestia e... Dc te deranjeaza asta?laughing esti un pic geloasa smug inteleg iti e mai mult ciuda ca prietenul tau de clasa sta cu o alta fata puppy dog eyes nu te ingrijora atata sj nu te strofoca daca nu iti place de el. Ce sfat iti dau eu este sa nu ii arati ca iti e ciuda sau te deranjeaza si in niciun caz sa ii spui desprea asta ca nu vrei sa stea cu aiawinking pentru ca nimeni nu poate sa ii spuna lui cu cine sa stea sau nu si o sa il deranjeze, fiecare sta cu cine vrea e problema lui. Poate ii place de ea smug dar poti sa il mai intrebi asa gen curioasa si eee cine e ea smug? iti place?smug stii cv de genul laughing dar mai baga-te in seama cu ei fi draguta smug atrage-le atentia invita-i la un suc ceva :* te pup si stai linistita nu iti fa griji daca iti e prieten nu te va lasa balta happy

3 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Poate vorbeau intre ei.
Stii: pe care sa o alegi, care ti se potriveste?
Serios, pa, pa.

| tioan a răspuns:

Crezi ca daca au vorbit cu o fata o sa te dea la o parte? Daca sunteti cei mai buni prieteni atunci sa va despartiti cu greu...

| RoberT1993 a răspuns:

Cand vezi ca mai vorbesc pune pe cineva sa asculte ce vorbesc si dupa sa ati spuna tie ce or vorbit :FUNDA?: