| xjustfearless a întrebat:

Azi, in tineretului, mai precis in "oraselul copiilor" m-am intalnit, eu si prietena mea cu o fata, care reprezenta o firma de modele, Everest Model Agency, ne-am inscris desigur, dar imi puteti da mai multe detalii, poti gastiga bani? nu vreau site-ul lor oficial, pentru ca am intrat. fundita

37 răspunsuri:
| unione a răspuns:

Am gasit pe e-jobs faimoasa firma, scria domeniul de activitate :marketing, publicitate:
Cred ca mai multi bani o sa dati decat sa luati
Firmele bune nu te racoleaza in oraselul Copiilor

| Lala a răspuns:

Sunt sigura ca fata aceea nu a pus ochii pe voi degeaba. Sunt trimise sa imparta fluturasi fetelor frumoase, atragatoare, cu potential. Am trecut si eu prin asa ceva si iti pot spune ca ai sanse, insa trebuie sa treci de anumite etape. La inceput va trebui sa cheltuiesti ceva pana sa ajungi sa castigi. Te inscrii la agentia lor, te prezinti la cursuri, le platesti, sedinte de machiaj, cursuri unde va invata cum sa va comportati in societate, va trebui sa platesti la final si pentru un Book (album foto facut de ei, profesional). In concluzie, cu cat ai mai multa incredere si perseverezi, cu atat ai mai multe sanse.

TIP: Sa le arati intotdeauna ca esti sigura pe tine si pe calitatile tale. Good luck!

| divinuu a răspuns:

Si eu am fost in tineretului acum vreo 3 saptamani si am primit fluturas de acela.happyN-am vrut sa ma inscriu prima data dar m-a rugat tipa aceea s-o ajut sa umple paginahappyA doua zi m-a sunat o doamna de la firma insa am refuzathappy Ce naiba.am altceva de facut decat sa fac pe modelulhappy

| simona_6231 a răspuns:

Agentia asta de care zici tu Everest Model iti spun sigur ca nu are nici un renume, sunt o suma de agenti care iti vor banii, daca iti vor cere banii pentru pozele de book, si pentru cursuri si banii nu ti deconteaza nu e tocmai ok, o agentie de renume intodeauna se va ocupa ca ei sa iti platesca pozele pentru book, si ce mai faci tu in plus, apoi cand incepi sa faci ceva banuti isi vor lua o parte din banii plus comisionu care il are orce agentie, insa asta depinde de agenti, daca chiar vrei sa faci asta pe viitor du-te la o agentie care chiar are renume si lucreaza cu modele de top...Cu toate ca la inceput e greu, pe viitor sa ai multe satisfacti profesionale. Bafta

| pisikutza ta a răspuns:

Ai luat teapa
sunt firme din astea trebuie sa dai bani ca sa ajungi la prezentari
am fost si eu si amluat teapa
apoi mia explicat o fata care lucra acolo si era pr cu mine despre ce e vb

| anabelisa a răspuns:

Pai cum vine asta? Nu ai dat detalii! Esti frumoasa, inalta, ai forme?
Eu zic ca poti castiga bani, dar nu cum crezi tu! Poate sau inscris mii de fete acolo, dar nu toate reusesc. Poate o sa ai noroc.

| bubu77 a răspuns:

Ne-au abordat si pe noi in Herastrau ne-au cerut nr de telefon si la cate zile m-a sunat o doamna de la ei sa mergem impreuna cu copilul la o prezentare a agentiei si la o discutie in particular pentru a cunoaste copilul. Maine seara vom merge la ora 19. Va voi comunica pareri si impresii in urmatoarele zile.
Toate cele bune

| bubu77 a răspuns:

Am mai gasit ceva despre aceasta agentie. Este infiintata in 2010 si are ca actionar majoritar o firma istraeliana fondator: STIVES HOLDINGS LIMITED, aport la capital 4. 100. 00 RON, data vărsării aportului 4. 05. 2010, echivalând cu 100 părți sociale, reprezentând 100 % capitalul social total, cu sediul în Israel, 1105 Agios Andreas, Nicosia, 15 Agiou Pavlou Ledra House; 4 MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA A IV-A, Nr. 2686/21.VI.2010 - administrator persoană fizică: Shriki Ehud, în calitate de administrator, cod numeric personal 7750613400010, domiciliat în Israel, Beer Sheva, str. Aco nr. 40, durata mandatului nelimitată, având puteri depline; - denumire: EVEREST MODEL AGENCY - S.R.L. - sediul social: Municipiul București, Str. Traian nr. 197, bl. 22B, sc. B, et. 8, ap. 48, sectorul 2; - domeniul principal de activitate: grupa CAEN 749 alte activități profesionale, științifice și tehnice n. c. a; - activitate principală: 7490 - alte activități profesionale, științifice și tehnice n. c. a.; - capital social subscris: 4. 100. 00 RON, vărsat integral; capitalul social este divizat în 100 părți sociale a 41. 0000 RON fiecare; - durata de funcționare: nelimitată; - cod unic de înregistrare: 27021188; - număr de ordine în registrul comerțului: J 40/5747/2010 Nu stiu unde ati gasit voi site-ul acestei agentii ca eu nu l-am gasit. Parerea pe care mi-am facut-o este ca imi voi pierde timpul probabil cu ei, dar sunt curioasa. Revin cu mai multe amanunte

| bubu77 a răspuns:

Am mai gasit ceva despre aceasta agentie. Este infiintata in 2010 si are ca actionar majoritar o firma istraeliana fondator: STIVES HOLDINGS LIMITED, aport la capital 4. 100. 00 RON, data vărsării aportului 4. 05. 2010, echivalând cu 100 părți sociale, reprezentând 100 % capitalul social total, cu sediul în Israel, 1105 Agios Andreas, Nicosia, 15 Agiou Pavlou Ledra House;
MONITORUL OFICIAL AL ROMÂNIEI, PARTEA A IV-A, Nr. 2686/21.VI.2010 - administrator persoană fizică: Shriki Ehud, în calitate de administrator, cod numeric personal 7750613400010, domiciliat în Israel, Beer Sheva, str. Aco nr. 40, durata mandatului nelimitată, având puteri depline;
- denumire: EVEREST MODEL AGENCY - S.R.L.
- sediul social: Municipiul București, Str. Traian nr. 197, bl. 22B, sc. B, et. 8, ap. 48, sectorul 2;
- domeniul principal de activitate: grupa CAEN 749 alte activități profesionale, științifice și tehnice n. c. a;
- activitate principală: 7490 - alte activități profesionale, științifice și tehnice n. c. a.;
- capital social subscris: 4. 100. 00 RON, vărsat integral; capitalul social este divizat în 100 părți sociale a 41. 0000 RON fiecare;
- durata de funcționare: nelimitată;
- cod unic de înregistrare: 27021188;
- număr de ordine în registrul comerțului: J 40/5747/2010.

Nu stiu unde ati gasit voi site-ul acestei agentii ca eu nu l-am gasit. Parerea pe care mi-am facut-o este ca imi voi pierde timpul probabil cu ei, dar sunt curioasa. Revin cu mai multe amanunte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, problema este ca daca te duci trebuie sa dai 3400 lei +200 lei inscrierea iar in contract nu sunt trecute cursurile de care vorbesc ei.si daca te citesti mai jos o sa vezi cine este administratorul... cetatean israelian (dupa nume nu pare a fi israelian, ci palestinian) si mai este si nascut in 1976, ce experienta crezi ca are? fii foarte atenta la contract... numai tu ai obligatii, ei niciuna. Succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista aceasta agentie, se afla chiar la rond la piata romana, unde se afla statia de autobuze care merg spre piata chibrit imediat in dr. se face o strada e un fel de casa nationalizata, usor de gasit.Agentia e ok dar trebuie sa te pregatesti de 34oo de ron atat te costa agentia si pozele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Excroci-acesta e raspunsul in legatura cu agentia!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manny da se pot castiga bani dar o sa dai o proba si daca te accepta o sa faci niste poze, doua sedinte foto mai exact si dupa aia o sa faci niste cursuri depinde ce profil alegi. dava vrei sa mai vb pe tema asta baga id meu eu_cel_mai_dollc3_baiat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu da si eu merg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt si eu inscrisa la agentia Everest si mi se pare ok
nu stiu voi cei care comentati de cit timp sunteti inscrisi dar au proiecte chiar foarte bune
da romanul are timp sa comenteze pe forumuri, cum apare o firma noua trebuie sa se scrie ceva rau altfel nu rezistati
plateste fiecare unde si cit vrea, eu am platit si deocamdata nu-mi pare rau
apropo- nimeni nu stie sa scrie corect? chiar nimeni?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna seara tuturor! Si eu sunt inscrisa la agentia Everest si mi se pare foarte ok.Am fost la castinguri, nu multe deoarece sunt doar din luna august.Eu cred ca 95% din cei care comenteaza nu sunt inscrisi la agentie si vorbesc despre lucruri pe care nu le cunosc.
Sunt multi tineri care doresc sa se perfectioneze, sa acumuleze cunostinte in acest domeniu si voi nu faceti decit sa-i descurajati.
Nimeni nu este obligat sa cumpere servicii scumpe sau ieftine.
Mult succes pentru cei INSCRISI la agentie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, ai dreptate.
Este scump dar nu te obliga nimeni, o prietena de-a mea a facut poze la Vouge cu 500 euro si nu a mai fost chemata deloc timp de un an
eu cel putin am fost la un casting si macar ne suna

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O replica pentru Lala:o tinara destepata care cunoaste acest domeniu si stie de unde trebuie sa incepi.
din pacate tineretul de azi, mai ales copii nu sunt foarte dezvoltati, nu stiu sa comunice, sa se comporte. E nevoie de mai multa civilizatie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o Smekerie te ia o fata la un castin de 2 ori dar a 2 orara mai vine una si trebuie sa platesti taxa de inscriere 200 lei iar nu stiu ce inca 32. 000 lei si ramai fara bani dar daca gasaesc aaia pe cineva te mai ia

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa stiti ca am intrat si e o pacaleala iti iau 35 de milioane pentru poze

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu intra este teapa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu castigi bani manny este o agentie de cautat talente de exemplu: cantareti, modele, persoane care stiu sa vorbeasca bine engleza, si multe alte talente

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este tseapa asta e parerea voastra e chiar se ocupa de copii deja au avut multe proiecte in televiziune de exemplu miercuri 22. 12. 2010 50 de fetite au aparut la emeisiunea lui DAN NEGRU la te pui cu blondele deci nu aveti nici o dovada ca este teapa ii rog pe necunoscatori sa taca si sa nu mai comenteze pentru mai multe detalii mada_turceste

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Manny eu iti pot spune ca mie mi s-a intamplat acelasi lucru numai ca m-am intalnit cu o domnisoara ca aceasta in cora si maine ma voi duce lao prezentare unde imi vor lua un interviu si ca o sa pozez in reviste si ca pot ajunge sa joc in filme cu alti copii... sper sa am aceasta sansa si nu cred ca este vreo farsa si daca vrei iti dau si adresa...la piata romana pe b-dul lascar cartagiu pe partea cu AS este o cladire veche si compania se numeste EVEREST

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceasta agentie am fost eu, nu este buna de loc pentru ca iti fk pozele si apoi iti cer bani si te ls in pace ca ei siau luat bani si au plc si te pune pe un sait pozele alea ale tale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu se duca nimeni acolo ca trebuie sa plateasca 34 de milioane pentru a aparea in revista!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ei iti iau bani nu castigi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taxa pe prostie

| SorinaMihalache a răspuns:

Buna tuturor,

Am inscris-o si eu pe fetita mea la aceasta agentie prin decembrie, daca nu ma insel, si a fost chemata deja la doua castinguri. Pe primul, cel pentru Te pui cu blondele, l-a si luat. A fost tare incantata de experienta.
Din ce am inteles de la una dintre domnisoarele care prezentau agentia, aceasta este inca la inceput si de abia acum incep sa apara mai multe proiecte. Asadar, mai astept inainte sa ma pronunt.

O zi buna.

| cristinel55 a răspuns:

Sunt niste tepari - abia au ajuns pe piata - nu au nici o putere de promovare - daca te intereseaza sa faci bani sunt atatea agentii de modele si de casting ce au inscrierea gratuita...