| xjustfearless a întrebat:

Azi, in tineretului, mai precis in "oraselul copiilor" m-am intalnit, eu si prietena mea cu o fata, care reprezenta o firma de modele, Everest Model Agency, ne-am inscris desigur, dar imi puteti da mai multe detalii, poti gastiga bani? nu vreau site-ul lor oficial, pentru ca am intrat. fundita

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Taxa pe prostie

| SorinaMihalache a răspuns:

Buna tuturor,

Am inscris-o si eu pe fetita mea la aceasta agentie prin decembrie, daca nu ma insel, si a fost chemata deja la doua castinguri. Pe primul, cel pentru Te pui cu blondele, l-a si luat. A fost tare incantata de experienta.
Din ce am inteles de la una dintre domnisoarele care prezentau agentia, aceasta este inca la inceput si de abia acum incep sa apara mai multe proiecte. Asadar, mai astept inainte sa ma pronunt.

O zi buna.

| booff a răspuns:

Poate fi cum zic unii doar un foc de paie dar poate fi si o oportunitate. Nu ii cunosc intr-atat de bine dar am idee despre ce e vorba...cel putin trec zilnic prin zona si am vazut multi parinti care ies si vin cu copii acolo.
Pana la urma depinde de fiecare ce alege sa faca.
Cat despre costuri, numai tu stii daca se merita!
Referitor la "racolare", ea se poate face oriunde...nu are cum sa dea de cineva sa zicem cu potential daca nu te cauta, si unde o poate face, la tine in dormitor?! Evident ca acestia cauta zone in care pot da de subiecti.
PS: deschideti bine ochii cand alegeti sa faceti ceva...e bine ca aveti de ales in cele din urmawinking

| Petru_1614 a răspuns:

Este o mare teapa.Copii vostri nu vor avea parte de nimic. dati banii degeaba.
Am o prietena care a fost la un interviu cu ei pentru un post de management, si mi-a spus ca ceea ce fac ei nu este nici pe departe, munca de agentie.este doar un paravan sa ia banii naivilor.Nu au nici o intentie sa fac ceva pentru oamenii carora le iau banii.
Sunt agentii de casting in Bucuresti si nu va costa nimic sa va inscrieti, si au si contacte cu Televiziuni si case de productie.
Astia sunt niste escroci.Nu va lasati pacaliti aa usor.
La o asgentie de casting, va REPET, NU SE CER BANI!
Astia sunt ESCROCI CU ACTE!

| EverestModel a răspuns:

Bună ziua,

Reprezint Agenţia de modele Everest şi doresc să vă prezint punctul nostru de vedere cu privire la acest material.
Am observat în acest topic o serie de elemente de natură tendenţioasă la adresa agenţiei noastre, menite să trezească suspiciune în rândul cititorilor site-ului. Înteleg că au fost persoane care s-au prezentat la casting, au plătit taxa pentru cursurile oferite de agenţia noastră, au beneficiat de ele şi ulterior nu au mai fost contactati.
Doresc să aduc câteva precizări:
1. Agenţia noastră este nou intrată pe piaţa din România şi, momentan, se află în stadiul constituirii unei baze de date, de aici şi numărul redus de proiecte de până acum. Dar, pe lângă contractele cu trusturi media precum Intact, Paprika, ş.a., mai nou colaborăm şi cu Dream Casting, care se obligă să ofere pentru cel puţin 200 de copii/lunar (din baza noastră de date) casting-uri. Aşadar, o activitate mai intensă se anunţă pe viitor.
2. Pentru a fi în baza noastră de date, respectiv pentru a participa la casting-uri, nu este imperios necesar să achitaţi taxa de 3400 ron. Aceasta este valabilă doar pentru cei care doresc să urmeze pachetul de cursuri oferit de agenţia noastră, aceştia având, bineînţeles, prin prisma celor însuşite, şansa să fie mai repede contactaţi pentru casting-uri şi în ultimă instanţă aleşi.
3. Mai mult, înainte de achitarea taxei aţi fost informat şi vi s-a răspuns la întrebările pe care le-aţi avut cu privire la activitatea agenţiei noastre. Tocmai de aceea se şi organizează două sesiuni de casting: pentru ca dumneavoastră să fiţi informat corespunzător şi să aveţi ocazia să vă exprimaţi.
4. Serviciile pe care agenţia noastră le oferă sunt cele de promovare şi de instruire a aplicanţilor, iar selectarea pentru eventuale casting-uri şi apariţii nu depind în mod exclusiv de noi.

Site-ul nostru este disponibil, la fel şi o adresă de mail/un număr de contact pentru orice fel de nelămuriri, reclamaţii sau sugestii.

O zi buna!

| Flori_9526 a răspuns:

Mai, cine v-a zis voua ca serviciile nu se platesc? Ce mai e gratis in lumea asta? Serios, oameni buni, nici un frate nu iti da ceva pe degeaba, daramite un strain.
Mi se pare absolut normal ca aceste cursuri sa fie platite, daca vrei sa beneficiezi de ele. Profesorii aia care iti vor preda trebuie sa-si ia si ei o paine. Daca nu vrei, nu dai. Nu te obliga nimeni. Dar poti foarte bine sa intri in baza de date a agentiilor si sa participi la castinguri si fara a participa la cursuri. Si fara a da sume mai mari sau mai mici. Si iar nu cred ca e in interesul vreunei agentii ca dupa ce ia banii astia, sa nu mai dea niciun semn de viata. Pai colaborarile cu membrii aduc bani de ambele parti. E o situatie de win-win.
Faceti-va voi o agentie de modele si oferiti servicii pe gratis. Nu treceti nici de prima luna laughing Si cu buzunarul gol, ca deh investitia trebuie facuta.

Ideea e ca trebuie investit in odraslele noastre. Daca nu o facem noi, atunci cine? Acum ramane ca fiecare sa aleaga domeniul de dezvoltare.

Zi buna!

| 77NICOLAE a răspuns:

EVEREST model agency-o este o mega escrocherie si o mare teapa.Platesti 3400 ron, in patru rate, timp in care esti sunat insistent de nenumarate ori si invitat la sedintele foto si la un curs de modeling pentru copil.In acest interval copilul mai este cheamat la 3-4 castinguri formale ( pentru a te convinge ca firma are activitate ) si dupa ce ai achitat ultima rata se asterne o liniste totala, de parca firma nu ar exista.Au trecut 8 (opt ) luni de zile si nu a mai sunat nimeni de la agentie pentru vreun casting.
Si uite asa trec cei doi ani din contract iar firma se alege cu cei 3400 lei si tu te alegi cu o teapa de proportii in buzunar.
DACA CINEVA IA INITIATIVA DE A DA IN JUDECATA ACEASTA FIRMA SA AFISEZE PE ACEST BLOG MODALITATEA DE CONTACT PENTRU A ADERA TOTI CEI ESCROCATI DE EVEREST MODEL AGENCY.
Am raspuns la aceasta tema pentru ca alti parinti sa nu se mai pacaleasca si sa nu mai fie tepuiti de escrocii cu acte in regula...