| 1Q a întrebat:

Azi intr-un centru comercial m-a abordat o fata sa-mi zică daca vreau sa ma inscriu la agenția lor de modele ca sa fiu chemat sa fac poze in scopuri comerciale sau asa ceva(nu am inteles prea bine) m-a dus la un birou si mi-a prezentat oferta si eram tentat să accept pana mi-a spus că trebuie să plătesc o taxă de 100 de lei pentru inscriere, nu e o sumă mare dar mi-am amintit eu ca am citit mai demult pe internet ca daca iti cere bani este escrocherie, si am refuzat, acum intrebarea este chiar erau escroci si daca da de ce ii lasa sa actioneze in centre comerciale, sau erau pe bune si eu am refuzat ca prostul?

3 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Stiu smecheri de astia, sunt hoti man, o data m-am interesat de ei la propiu asa ca m-am angajat de proba sa vad cum e, e nici acte nu aveau erau un tigan spurcat cu ideea asta, nu te lasa pacalit, gunoiul ala cerea 50 de ron

| mihai69 a răspuns:

Sunt escroci, desigur. Dar nu prea pot fi goniți - e greu de dovedit că fac ceva ilegal. Abia după ce dai banii și nu primești (mai) nimic în schimbul lor poți acționa.

| Chubby2104 a răspuns:

Este foarte bine că ai refuzat. Fratelui meu i s-a spus că o să fie sunat peste o perioada de câteva zile, siiigur, au trecut câteva luni bune de atunci.