Gandeste-te ca mai exista si alte persoane decat acel baiat si ca nu o sa-i tina mult, sigur peste o saptamana o sa vezi pe facebook ca s-au despartit si te vei simti exceptional
Da, mi s-a intamplat, doar ca nu era iubitul meu deci nu puteam sa ma cert cu el. atunci am realizat ca nu simte nimic pentru mine si m-am purtat indiferent in preajma lui ca sa evit o situatie penibila. daca te afli in aceleasi circumstante ca si mine iti sugerez sa faci la fel
Hey! Si eu am fost indragostita la maxim de un baiat iar el o iubea pe prietena mea cea mai buna.Si ce am facut? Am plans o noapte incontinuu ca proasta. Apoi mi-am dat seama ca nu se rastoarna lumea cu susul in jos de la asta.Am incercat sa fiu nepasatoare, sa fiu mai zambitoare si uite:acum a trecut timpul si ma doare in *** de el.O sa gasesti pe altcineva si o sa vezi ca nici nu o sa mai conteze el pentru tine.Toate tin de ciclul vietii.Sentimentele stea ne fac oameni.Asa ca(,)capul sus!:*
Imi imaginez cat de rau te simti, dar trebuie sa accepti realitatea, sa mergi inainte cu capul sus!
Stiu ca doare si ca in aceste momente te gandesti intr-una la el.Descarca-te acum! Asculta muzica trista care vorba aia,sa te unga la suflet,uita-te la un film de dragoste[iti pot recomanda cateva care o sa te impresioneze mult],iar de maine, propune-ti sa incerci cat de mult poti, sa nu te mai gandesti la el.
Fii ferm convinsa ca mai devreme sau mai tarziu il vei uita si vei intalni un baiat care-ti va starni interesul, care-ti va provoca din nou acei fluturasi in stomac, care te va face fericita
Noapte buna. Te pup
Oricine s.ar simti naspa dar asta ia.l ca pe un semn..persoana aia nu era potrivita pentru tine si e altcineva pe acolo pe undeva care e mult mai bun si o sa te iubeasca asa cum meriti
Asta inseamna ca nu era pentru tine si ca nu te merita. Viata merge mai departe. Smile!
monicaaa17 întreabă:
Wolf3 întreabă: