Asa colegi avem toti . daca ii bratara ta si tii mult la ea, atunci cerei bratara inapoi.ia-l frumos la inceput si daca nu vrea, atunci forteaza putin nota ( dar prea tare sa ajungi sa-i dai una, desi n-ar fi exclus ). adica parerea mea. cerei bratara k doar ii a ta. nu a lui . daca vrea una la fel sa-si cumpere. nu trebuie sa te simti prost daca o ceri inapoi sau ceva de genu . nu conteaza k ii prieten cu tine sau mai stiu eu ce . pana la urma ii dreptul tau ( mai nou asa se rezolva prb ).fa cum doresti tu
Sunt de acord cu tine! GaNgSty prietenul tau e putin ca nesimtit
Daca e a ta, ia-o. Tu ai dat banii pe ea. Ii vei vorbi frumos, adica nu sa tipi. Trebuie sa-i zicio ca i-o vei inprumuta daca are nevoie. Se numeste furt, cred ca sti. Daca nu ti-o da de vorba buna, vorbeste cu parintii ati saucu ai lui. Sunele ca este bratra ta si ca tii enorm la ea.Si mie mi s-a intamplatcu colegul meu de banca. Intr-o zi imi uitasem brelocul de la penar ( mi se desprinsese) El in ziua aia m-a intrebat : "Mi-l dai miee? Te rog" eu i-am zis ca nu pentru ca brelocul ala era de la cea mai buna prietena a mea.In ziua aceia l-am uitat in banca si dimineata urmatoare l-am vazut la el. El imi zicea ca si-a ump. si el. Am vbcu diriginta mea si mi l-a dat pentru ca nu voia. Vorbeste cu cineva si te va ajuta, dar fara violente, sigur nu ti-l va da. Nu mai vb cu el, numai cerei-o. Daca va fi nevoie vei apela si lapolitie insa nu vcred ca trebnuie. Sperca te-am ajutat.
E a ta, proprie si personala! Cere.eu.cred ca seamana a furt. ce a facut colegul tau.nesimtit,ce sa.i ceri?
madaliniontzx întreabă: