| GaNgSty a întrebat:

Azi la liceu pe mana celui mai bun prieten (coleg) am vazut bratara pe care am pierduto cand eram cu el in banca...
Mia zis ca ia dato un prieten dar bratara aceea e cu monster energy si e foarte foarte rara.
Dupa ce am vazut-o la el pe mana a negat totul si a zis ca i-a dat`o un prieten de-al lui...
L`am lasat impace si nu l-am bagat in seama iar cand a vrut sa se puna in banca, cu mine i-am zis sa nu stea si l-am impins cu mana si el a inceput sa rada stiind ca din cauza bratarii am facut asta.
Tin extrem de mult la acea bratara dar absolut enorm.
Si lui ii plac foarte mult bratarile si foarte mult si pe a mea atunci mi`o ceruse dar i-am zis ca nu i`o dau.
As vrea sa i`o cer maine dar nu stiu sigur...
Este mai bine sa il las impace si sa nu il bag in seama?
Dar o vreau foarte mult findca tin enorm enorm la ea...
I`as cereo si daca nu ar vrea sa mi`o dea las lua mai tare... findca sunt mort dupa acea bratara.
dati-mi un sfat mai bun va rog;[.
Funda pentru un raspuns mai bun si mai indetaliat!

Răspuns Câştigător
| princess97 a răspuns:

Asa colegi avem toti oh go on. daca ii bratara ta si tii mult la ea, atunci cerei bratara inapoi.ia-l frumos la inceput si daca nu vrea, atunci forteaza putin nota ( dar prea tare sa ajungi sa-i dai una, desi n-ar fi exclus laughing ). adica parerea mea. cerei bratara k doar ii a ta. nu a lui oh go on. daca vrea una la fel sa-si cumperewinking. nu trebuie sa te simti prost daca o ceri inapoi sau ceva de genu happy. nu conteaza k ii prieten cu tine sau mai stiu eu ce happy. pana la urma ii dreptul tau ( mai nou asa se rezolva prb laughing ).fa cum doresti tu tongue

| kyttu a răspuns (pentru princess97):

Sunt de acord cu tine! GaNgSty prietenul tau e putin ca nesimtit

3 răspunsuri:
| BiaSiAtat a răspuns:

Daca e a ta, ia-o. Tu ai dat banii pe ea. Ii vei vorbi frumos, adica nu sa tipi. Trebuie sa-i zicio ca i-o vei inprumuta daca are nevoie. Se numeste furt, cred ca sti. Daca nu ti-o da de vorba buna, vorbeste cu parintii ati saucu ai lui. Sunele ca este bratra ta si ca tii enorm la ea.Si mie mi s-a intamplatcu colegul meu de banca. Intr-o zi imi uitasem brelocul de la penar ( mi se desprinsese) El in ziua aia m-a intrebat : "Mi-l dai miee? Te rog" eu i-am zis ca nu pentru ca brelocul ala era de la cea mai buna prietena a mea.In ziua aceia l-am uitat in banca si dimineata urmatoare l-am vazut la el. El imi zicea ca si-a ump. si el. Am vbcu diriginta mea si mi l-a dat pentru ca nu voia. Vorbeste cu cineva si te va ajuta, dar fara violente, sigur nu ti-l va da. Nu mai vb cu el, numai cerei-o. Daca va fi nevoie vei apela si lapolitie insa nu vcred ca trebnuie. Sperca te-am ajutat.

| Duffiii a răspuns:

E a ta, proprie si personala! Cere.eu.cred ca seamana a furt.straight face ce a facut colegul tau.nesimtit,ce sa.i ceri?