Tot ce pot sa spun este ca acest test este destinat adolescentilor dar totusi eu iti voi raspunde. (am 22 ani si am invatat sa trec peste multe dintre astfel de probleme)
Dragut din partea profesorului ca ii pasa de voi.
Probleme:
8. Mi se intampla sa imi fie frica sa nu dau gres. (sunt o persoana mai "panicoasa" din fire dar pana la urma ma adun eu)
34. Cateodata ma tem ca nu voi putea sa infrunt cu putere greutatile vietii (dar ma refer la greutati nu la nimicuri; asta se completeaza cu punctul 8)
38. Mi se mai intampla si mie sa ma simt singura, cu toate ca am prieteni dar na cred ca oricine mai simte asta din cand in cand.
Buna @dulce,
In primul rand as vrea sa te intreb ce varsta ai; nu de alta, dar modul in care ai scris demonstreaza ca inca nu esti stapan/stapana pe gramatica limbii romane. Mi-a fost destul de greu sa inteleg (la unele intrebari) ce anume vroiai de fapt sa spui... Nu stiu ce ora este "tutorie"... poate imi explici... este cumva o noua materie de studiu despre care nu am auzit pana acum?
Banuiesc ca persoana care tine ore de "tutorie" are studii pedagogice... Intrebarile pe care le-ai pus de la 1 la 54 sunt scrise de acea persoana sau de catre tine?
Absolut toate intrebarile sunt reflectarea multor tipuri de frici... ma tem sa... mi-e frica sa... si sunt foarte foarte negativiste... Nu am cum sa-ti raspund la aceste intrebari pentru ca nu am inteles care este scopul acestora...
Este cumva acela de a va determina sa ganditi negativ?
De exemplu: problema 6: "Nu-mi place forma mea de a fi". Ce sa inteleg din acesta "problema"?
Poate ai sa reusesti sa explici cumva, sau macar sa renunti sa dai asemenea "probleme" pe TPU.ro.
6.Numi place forma mea de a fi
25.Ma imbolnavesc usor
33.Ma tem sa mor tanar
34.Ma tem k nu voi putea sa ma infrunt cu putere la greutatile vietii
42.Totul imi iese pe dos
Am terminat de mult scoala... dar sincer nu am auzit de materia asta..."tutorie"... ori am imbatranit eu prea repede... ori tu ai probleme de exprimare... ori a inebunit invatamantu romanesc... te las pe tine sa ne lamuresti.
8. Mi-e frica sa dau gres in ceva
30.Ma tem sa ajung sa iau vreo boala incurabila
34.Ma tem k nu voi putea sa ma infrunt cu putere la greutatile vietii
8. mi e frica sa nu dau gres undeva, poate pentru ca sunt prea perfectionist.
12. ma obliga sa invat ce nu mi place, de fapt eu ma simt obligat fata de ai mei sa urmez acxeasta facultate desi nu e tocmai ceea ce mi doresc. dar nu ma las eu asa usor.
19. "sunt fff timid" e mult spus, insa in unele situatii sunt mai timid decat mi as dori.
20."ma ingrijoreaza mult ce se intampla in lume", nu atat de mult incat sa nu pot dormi noaptea insa imi pasa de ceea ce s intampla in unele zone ale lumii.
24."ma simt pacatos dar nu indraznesc sa ma spovedesc", aici trebuie sa mai "lucrez" putin
38."ma simt singur", asa din cand in cand
40. "ma ingrijoreaza situatia economica a parintilor mei", asta pentu ca inca depind financiar de ei si nu ma simt tocmai confortabil ca ei trebuie sa munceasca pentru mine
Tutorie e dirigintie
scuze dar testul asta a trebuit sal traduc singura din spaniola in romana si nu prea imi gaseam cuvintele, inteleg ffff bine spaniola dar nu prea stiu sa traduc in romana
sorry