| d33adhya88 a întrebat:

Azi la scoala am avut un absorbat in buzunar si mi-a cazut, nu stiu unde a disparut ca atunci cand am ajuns acasa nu l-am mai gasit. Si acum imi e foarte rusin, daca a vazut cineva! Ce sa fac?

7 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Nimic probabil mai era cineva pe stop si l-a ridicat repede, altfel il vedea-i cazut pe jos. big grin Apoi de ce sa-ti fie rusine? E ceva foarte normal sa ai la tine asa ceva, ar fi rusine sa nu ai...

| jupinu2011 a răspuns:

Esti fata frate ai nevoie de ele fetele te vor intelege dar baieti vor rade dar peste vreo 3 zile se vor apri

| SüßesHäschen a răspuns:

Nu e nimic daca te vedea cineva, si daca te vedea ce era? pana la urma toate fetele au acceasta treaba, iar rusine de cine niste baieti? dai incolo =]]] nu esti singura fata. Iar ce sa faci? - nu trebuie sa faci nimic -

| ღEυCαρѕυηαTυAηαηαѕ a răspuns:

Stai linistita. Eu am 15 ani si eu cand sunt pe stop nu am probleme scot absorbantul din ghiozdan la scoala si ma vad toti baietii. pana la urma toate fetele au ce au..Stai linistita :* Te pup.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Asa si unde e rusinea? e un produs de igiena precum servetelele de nas

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

ღYulყคღBăăღ are dreptate. Stai linistita si nu te mai gandi. Nu este ceva rusionos ci biologic. Si prea multa pudoare strica. Tot ce este in exces strica.

| blitzenn21 a răspuns:

Nu e nici o rusine sa ai un absorbant la tine. mai nasol ar fi sa te prinda nepregatita