anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi la scoala colegii mei vorbeau despre camerele lor si ca ei au mizerie si nu stau sa faca curat pentru ca sunt adolescenti etc. O colega m-a intrebat si pe mine si i-am spus ca eu am curat si totul aranjat si pus la locul lui si au inceputi toti sa rada si sa imi spuna ca sunt femeie de servici. Eu sunt o fire mai timida si nu sunt chiar cea mai buna din clasa, dar ma stradui insa toti ma iau de proasta. Am note de la 6 la 10. (un singur 6 am la muzica). Uni spun ca sunt toclara doar pentru ca invat mereu la mate si ma descruc bine. M-am saturat. Ce sa fac?

10 răspunsuri:
| mimiwewem a răspuns:

Lasă-i! Sunt niște dezordonați.
Felicitări ție și ține-o tot așa. Nu te lua după gura altora. O să ajungi departe.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu faci nimic, nu la tine e problema

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Te felicit. Oamenii ordonaţi şi curaţi merită felicitaţi. Nu tu trebuie să te schimbi ci ei.
Succes!

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna,

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Să-i laşi în voia lor şi să continui să-ţi trăieşti viaţa aşa cum vrei.

| stark47 a răspuns:

Acum nu poti sa iei 2 3 ca sa fii in gasca cu restul
am o singura intrebare pentru tine:TU CREZI CA CEVA ESTE IN NEREGULA CU TINE?
daca nu, atunci nu se merita sa iti strici integritatea doar pentru a fi acceptata de niste misogini.fii acea persoana care te face pe tine sa te simti mai bine

| HaHaGirl a răspuns:

Tu crezi ca esti bine asa cum esti sau ai nevoie de o schimbare?
Sa tocesti nu inseamna sa inveti, inseamna sa ''inveti mecanic'' adica stii la test dar peste 2 ore uiti tot asta inseamna sa fi tocilara, trebuia sa le spui mai bine femeie de servici decat boschetari prin santuri, ti-ar placea sa traiesti in mizerie? sa ai hainele imprastiate si cu cutii de pizza si papuci si alte chestii amestecate? E ingrozitor, ceea ce pot spune acum despre tine este ca desii acele numere pe care le iei tu in catalog nu reflecta capacitatea ta de a invata ci doar ce stii la o anumita materie, tu poti avea 10 la mate in timp ce la muzica sa ai 4, asta pentru ca sunt materii diferite, drumuri diferite una este materie de profil uman alta de real, cifrele si notele muzicale nu au nicio legatura, eu niciodata nu am fost buna la mate luam intotdeauna maxim 9 luam si 4 si 2 dar asta nu insemna ca sunt proasta inseamna ca nu-mi place materia aia si ca nu ma regasesc in ea,in schimb la geografie isotrie limbile straine si altele eram de la excelent in sus. Daca te simti bine in pielea ta indiferent de ce spun unii si altii ramai asa cum esti,nu toata lumea trebuie sa te placa, cand vei mai creste iti vei da seama ca viata nu e asa cum pare, e cu bune si rele, dar ea continua nu se opreste decat atunci cand mori, ala e cu adevarat SFARSITUL!

| AnonimGirl2345 a răspuns:

Lasă-i în plata lor.
Dacă ei sunt nişte jegoşi tu de ce trebuie să fii?
Nu te schimba pentru nimeni, ascultă de părinţii tăi şi fă ceea ce îţi place happy.
Ar cam trebui ca TU să râzi de ei şi să îi faci PROŞTI pe ei, nu cum te fac ei pe tine, tocilară şi aşa mai departe oh go on. Nu îi băga în seamă. Proşti se nasc şi proşti mor. Nu ai ce să le faci.
" Voi râdeţi de mine că sunt diferită, dar eu râd de voi că sunteţi la fel ".
Cum sunteţi la fel? SUNTEŢI LA FEL DE PROŞTI, CAP DUPĂ CAP FIECARE.
Nu îmi bat capul cu nişte inculţi care nu ştiu nici alfabetul. Lăsaţi-mă voi pe mine în pace şi încercaţi să învăţaţi, că sunteţi varză! Dacă vreţi să mai vorbiţi cu mine, bine, dacă nu, nu. Nu vă obligă nimeni să staţi cu o "tocilară". Eu o să ajung ceva nu ca voi, comentând doar de alţii. Vedeţi-vă de viaţa voastră şi lăsaţi-mă pe mine în pace! AŞA TREBUIE SĂ LE SPUI! SPUNE-LE CE SIMŢI! NU STA CA PROASTA ŞI VII AICI PE TPU SĂ TE PLÂNGI happy. NU, NU E BINE AŞA. NU TE LĂSA MOALE, CĂ NU EŞTI.winking Fii tu însăţi..nu încerca să-i imiţi pe alţii, trebuie să fii originală.
Copia nu bate originalul!
Succes :*.
Sper că te-am ajutat.
P.S : Sunt curioasă... Câţi ani ai? big grin. - pură curiozitate, nu mă băga în seamă-

| xhanriettee03 a răspuns:

Fii tu însăţi..nu încerca să-i imiţi pe alţii, trebuie să fii originală. nu încerca să te schimbi, aşa cum am făcut eu sau probabil cum am încercat să fiu.

| AlexandraElena12 a răspuns:

Nu ar trebui sa-ti pese de parerea lor..mai bine tocilar decat opusul.Si mie la scoala mi se spune la fel si nu bag de seama..pe langa asta port si ochelari si la inceput toata lumea radea de mine si acum toti imi spus ca-mi sta mai bine cu ochelari..ca sa ajungi ceva in viata trebuie sa inveti..si o sa te gandesti la asta peste cativa ani stand pe scaun de birou si rasfoind niste foi..si partea cu camera, da dovada de proasta lor crestere si dezordinea din viata lor.Tu continua sa fii tot asa si nu baga de seama comentariile rautaciosilor! big grin