Trasnimar de am inteles ceva!
Acum am aflat cat de bou sunt, iti multumesc, domnita.
Mai in primul rand incearca sa lasi baietii si sa iti faci "ordine" in ortografie! Cum vrei sa te lase parintii cu un baiat cand tu nici nu stii macar sa scrii corect si cum trebuie? Ai abia 13 ani, ai atata timp de baieti, acum ocupa-te de scoala, pentru ca parintii tai au dreptate. Pune mana pe carte si invata cum se scrie corect. Daca pana la varsta asta nu ai invatat cum se scrie corect, ci scrii in fite, este un semn de intrebare. Pai cum sa inveti daca tie iti sta gandul la baieti si mai stiu eu unde. Daca esti fata cuminte si asculti de parinti, fii sigura ca mai incolo, peste cativa ani, ei te vor lasa sa ai si prieten.
Numai bine!
Valeuuuuuuuuuuuuuuu! Ce naiba ai atatea greseli de ortografie si de exprimare? Cand o sa scrii corect atunci sa pui intrebari dar dupa parerea mea cred ca nu o sa se intample asta prea curand.
Deeutza ...eu am mai citit niste intrebari legate de prietenu asta al tau...si nu stiu ce sa zic dupa mine cred ca nu e cel mai potrivit baiat.adica nu vezi ca ti face numai si numai necazuri si nu vrea decat sa aiba relatii mai "dubioase" sa le zicem asa
eu zic sa ii dai papucii pana nu se agraveaza situatia...in fineh nu am prea inteles care la cine vine care unde se duce e complicata povestea XD da am prins continutu si principalu e sa te debarasezi de baitu asta cat mai repede posibil...
oricum sper sa iei decizia cea buna take care!