anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi m-am batut cu un coleg dupa ce am iesit de la scoala si eram la cateva zeci de metri de scoala si l-am batut pentru ca m-o injurat iar intrebarea mea este are ce sa-mi faca diriginta? Repet nu eram in incinta scolii si nici nu ne-a surprins vreo camera.

Funda!

Răspuns Câştigător
| qBawww a răspuns:

Nu o sa iti faca nimic nu erai in curtea scolii nu are nicio legatura cu asta... Funda?

| anonim_4396 explică (pentru qBawww):

Aproape nea prin un politist happy Si erau martori destuihappy

Dar mai am o intrebare : Politia are ce sa-mi faca daca el ma injurat deja de cateva zile ( eu de cateva zile supot batjocurile lui ) ma tot injura? Eu castig sau el?

Dar insa i-am dat un pumn doi in burta in timp ce coboram dar nu a fost nu stiu ce.

| qBawww a răspuns (pentru anonim_4396):

Paii.tatal meu e politist mdeci..niciunul.

Bn e de tine dar politia imi va face un test poligraf (de minciuni) daca toti sunt in potriva mea?

9 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

In afara incintei scolare, nu mai intervine scoala, nu mai e problema ei. De aici, e fix problema autoritatilor. Daca nu te-a vazut nimeni, n-o sa patesti nimic. Dar, ca de obicei, probabil ala o sa se duca la diriginta si o sa zica ca l-ai batut si aia o sa incepa cu:,, de ce, cine te-a educat asa''. desi nu are nici un drept. Bafta, poate scapi.

| darrio2007 a răspuns:

Martori se gasesc peste tot.Ar fi mai rau daca el s-ar duce sa faca plangere la politie.

| ionut1134 a răspuns:

Nici eu nu eram in incinta scoli cand l-am batut pe unu dar a doua zi i-a zis lu diriga si mi-a scazut nota la purtare cam atat poate sa iti faca happy sau sa o chieme pe maicata

| Truxiie a răspuns:

Normal nu are ce să îţi facă cât timp nu sunteţi în incita şcolii, dar copilul poate face plângere părinţilor, poliţiei ori directoareai, diriginteibig grin

| Cosminutza17 a răspuns:

Nu....atata timp cat ati parasit incinta scolii nu are ce sa iti faca... poti fi si in fata scolii, daca ai trecut de portile scolii doar parintii si politia in cel mai rau caz pot interveni.