Nu o sa iti faca nimic nu erai in curtea scolii nu are nicio legatura cu asta... Funda?
Aproape nea prin un politist Si erau martori destui
Dar mai am o intrebare : Politia are ce sa-mi faca daca el ma injurat deja de cateva zile ( eu de cateva zile supot batjocurile lui ) ma tot injura? Eu castig sau el?
Dar insa i-am dat un pumn doi in burta in timp ce coboram dar nu a fost nu stiu ce.
Paii.tatal meu e politist mdeci..niciunul.
Bn e de tine dar politia imi va face un test poligraf (de minciuni) daca toti sunt in potriva mea?
In afara incintei scolare, nu mai intervine scoala, nu mai e problema ei. De aici, e fix problema autoritatilor. Daca nu te-a vazut nimeni, n-o sa patesti nimic. Dar, ca de obicei, probabil ala o sa se duca la diriginta si o sa zica ca l-ai batut si aia o sa incepa cu:,, de ce, cine te-a educat asa''. desi nu are nici un drept. Bafta, poate scapi.
Martori se gasesc peste tot.Ar fi mai rau daca el s-ar duce sa faca plangere la politie.
Nici eu nu eram in incinta scoli cand l-am batut pe unu dar a doua zi i-a zis lu diriga si mi-a scazut nota la purtare cam atat poate sa iti faca sau sa o chieme pe maicata
Normal nu are ce să îţi facă cât timp nu sunteţi în incita şcolii, dar copilul poate face plângere părinţilor, poliţiei ori directoareai, dirigintei
Nu....atata timp cat ati parasit incinta scolii nu are ce sa iti faca... poti fi si in fata scolii, daca ai trecut de portile scolii doar parintii si politia in cel mai rau caz pot interveni.