| IriDeea a întrebat:

Azi m-am certat cu 2 nesuferite cum pot sa fac sa le inchid gura si sa nu ma mai barfeasca pe la spate?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignorarea este cea mai buna arma dar sa si demonstrezi celorlalti ca nu este adevarat ce zic alea

8 răspunsuri:
| zurick a răspuns:

N-ai cum să le faci să nu te mai bârfească, iar dacă le înjuri o să te bârfească și mai mult. Întreabă-le ce le-ai făcut tu și spune-mi și mie ce ți-au spus.
Vezi ce pățești dacă îți pasă ce cred alții despre tine?

| IriDeea explică (pentru zurick):

Pai ele se baga singure in seama si prietenii mei vin si imi spun ce au spus despre mine si azi le-am intrebat de ce fac treaba asta in fine... ele vorbesc mult cand e vorba de cearta eu oricum nu-I ascult big grin

| zurick a răspuns (pentru IriDeea):

Nu mai încerca să vorbeşti cu ele despre motivul lor pentru că nu mai are nici un rost.Mai bine le ignori şi le spui prietenilor tăi să nu creadă ce spun ele.
Baftă!

| IriDeea explică (pentru zurick):

Asa am facut mersi

| Axys a răspuns:

Buna! slatul meu este sa nu le mai da importanta sa le ignori ca daca incepi sa le inchizi tu gura ma rau le atati lasale a vorbeasca fate ca nu-s pe langa tine sau ca nu le cunosti cel ma bine asa fi mai pasiva sale pe ele sa se consume nu-ti bate capul cu ele ca stiu ce zic pe ele o sa le doara indiferenta ta happy

| Axys a răspuns (pentru Axys):

Imi cer scuze m-am cam grabit

| Rafaello21 a răspuns:

Poti sa treci cu un prieten pe langa ele si sa spui tot felul de porecle despre ele sau sa nu le bagi in seama si ele o sa se plictiseasca...

| IriDeea explică (pentru Rafaello21):

Pai ele orice le-ai spune nu tac din gura