Foarte corect! in viata NIMENI, indiferent de motiv, indiferent daca are dreptate sau nu, indiferent de faptul ca parintii tai sunt sau nu perfecti, NU ARE DREPTUL sa-i judece. numai pentru faptul ca te-au adus pe lume, ca au fost aproape de tine cand erai bolnava, cand ti-era foame, cand erai trista, cand erai fericita, cand erai... PT.CA ERAI, iar ei erau alaturi de tine, mai buni sau mai rai, mai calmi, mai nervosi, mai cocosati de nevoi, de griji, de suparari ...pe care tu nu le-ai simtit niciodata, pentru.ca erau ACOLO atunci cand trebuia si aveai nevoie de ei, PENTRU ASTA, sa nu permiti NIMANUI sa-i judece. era cel mai bun prieten? ma indoiesc! numai pentru ca se considera asa, trebuia sa-i respecte, pentru. TINE si prietenia ta.
Nu stiu daca tu ai procedat corect cand ai iesit de pe mess si ai lasat discutia in coada de peste.Si cred ca trebuie sa discuti serios cu el.Asa ceva nu se face.Si daca nu intelege, sa fie sanatos, iti cauti alt prieten, pentru ca nu ai nevoie de cineva care sa iti jigneasca cele mai dragi fiinte.Impaca-te cu el numai daca iti cere scuze si iti spune ca nu va mai face asta niciodata indiferent cat de nervos/stresat/suparat ar fi
Buna, pai nu trebuie sa permiti nimanui sa se lege de parintii tai, dar acum depinde de ceea ce a zis, poate a fost o gluma, poate la nervi, poate sa vada reactia ta, depinde ce a zis si din ce cauza...eu zic sa il ierti ca asa e frumos, dar sa iti ceara scuze si sa iti promita ca nu se va mai repeta, ai grija de tine...
Explica-i ca tii enorm la parintii tai si nu permiti nimanui, orice ar fi sa vb urat despre ei.
Daca este un prieten adevarat ar trebui sa-ti ceara scuze, iar tu ar trebui sa-i explici ca asa ceva e lipsa de respect fata de tine si fata de ei.
Mai acorda-i o sansa.
Nu trebuie sa permiti nimanui sa se lege de parintii tai, ai procedat corect dar consider ca prietenul tau trebuie sa-ti dea o explicatie.
S`a legat de persoanele care te`au educat...eu una o iau ca pe o jignire... daca nu iti respecta arintii nu te respecta nici pe tine
Nu sunt deloc in masura sa dau sfaturi pentru ca eu ii injur mereu pe toti de parinti fac misto de ei zi de zi si mai zic si ei de ai mei da asa vb noi ne intelegem ...parerea mea este ca nu exista cel mai bun prieten/prietena vrei sa stii dc? ...pentru ca THE BEST FIENDS nu se cearta niciodata sunt perfecti nau conflicte deci asa ceva nu exista dar totusi daca zici ca sunteti asa buni prieteni...cred ca n-ar trebui sa te superi pe el ca mai tarziu veei regreta ca v-ati certat... i zici pur si simplu... te iert pentru ca ai zis ce nu trebuie de parinti mei cu conditia sa nu te mai legi de ei nu permit asa ceva ce e intre noi e intre noi dar nau nico legatura cu parinti...
Depinde de ceea ce a zis, daca consideri ca e atat de grav incat nu il poti ierta nu o face... dar daca a zis ceva in gluma ar trebui sa ii spui ca glume ca astea nu sunt bine venite...
Daca era cel mai bun pr al tau nu cred ca vb astfel daca stia ca te superi sau daca nu stia, iarta-l si daca alta data mai zice ceva... e clar
Pai atita timp timp cit nu are demnitatea sa vorbeasca cu tine normal si se va agata in continuare de parintii tai nu cred ca merita prietenia ta! insa in acest caz doar inima ta poate decide!
Buna, sincer si la mine s-a intamplat asta dar a fost ceva la nervi... depinde in ce situatie a spus acest lucru. Oricum... daca tu crezi ca a intrecut masura cred ca ar trebui sa astepti sa-ti ceara scuze mai intai iar apoi vei vedea daca lui chiar ii pare rau. Daca ii pare rau cu adevarat iarta-l pentru ca e cel mai bun prieten iar prietenii adevarati se gasesc cam greu ...
Poi...
1. da, ai procedat corect (cred).
2. de ce ai iesit de pe messenger?
adica, cum sa te certi cu cineva pe net? Omg... tu nu iesi pe afara?
Pai e destul de normal... atata timp cat iti iubesti parintii si el sa legat de ei... si eu m-as fi enervat...incearca sa iti faci un prieten care nu sar lega de nimica ce e al tau!
Buna sunt Diana si cred ca atitudinea ta a fost corecta intr-o prima faza dar dpmdv ar fi bine sa incerci sa te impaci cu prietenul tau dupa o anumita perioada de timp pentru ca prietenul tau sa aiba timp sa-si constientizeze fapta si poate sa-si ceara scuze. In a doua faza daca trece o perioada de timp si el nu a mai vorbit cu tine ai putea tu sa-l abordezi si intr-un viitor mai apropiat sa-i amintesti ca ti-a gresit asa in gluma. Daca isi cere scuze inseamna ca este prieten cu tine daca nu incearca sa-ti dai seama ce vrea sau ce urmareste.Pentru mine parintii sunt foarte importanti si nici in gluma nu trebuie sa ne luam de ei, cel putin asa cred eu.