Unii nu vor pur si simplu sa priceapa si cateodata se zice ca facerea de bine, e ****re de mama. Si eu am fost intr-o situatie aseamanatoare si prietena mea s-a suparat atunci pe mine si eu am plecat plangand de la ea, dar a realizat la cateva zile ca a gresit, dar poate si varsta fiind alta... a gandit altfel. Nu stiu ce sa zic, frumos ca vrei sa-i faci un bine, foarte frumos si nobil, dar dependentii de jocuri reactioneaza urat si nu prea pot sa priceapa. Trebuie cumva sa o tii pe langa tine chiar daca se supara. Si ar fi bine sa nu-i dai contul, desi poate sa-si faca altu daca stai sa te gandesti. Incearca sa o lasi un pic singura si apoi du-te si cereti scuze, dar incearca atunci sa-i explici de ce ai facut asta. Si spune-i sa nu uite ca esti prietena ei si ca nu vrei sa-i faci rau. Sunt sigura ca tot nu va pricepe, dar incearca sa-i arati, nu sa-i zici, ca viata are si alte lucruri bune. Incearca pe cat posibil sa o tragi dupa tine, sa va uitati la un film impreuna, sa o convingi sa mearga cu tine pe afara, sa va plimbati, cu rolele sau bicicleta, chestii de astea si poate, poate se va lasa de prostii. Daca va ramane in continuare suparata pe tine, pacat, nu stie ce pierde. Nu tu esti de vina si nici ea, situatia doar. Sa nu ai mama nu e usor, e o fiinta de care probabil ea are mare nevoie si pe care incearca sa o gaseasca in alte lucruri, alte activitati. Ce sa-ti zic, ai grija de tine si succes
Cred ca cel mai bine ar fi sa ii inapoiezi contul, si sa incerci sa discuti cu ea.Invatatura este cea mai importanta acum pentru ea.Acel joc poate sa-l joace linistita dupa ce am terminat de invatat, in timpul liber, daca asta ii face placere.Incearca s-o convingi ca viata nu este data pentru a sta in fata calculatorului, ci trebuie sa realizezi ceva in viata, sa faca ceva care chiar ii prinde bine, si efectele sunt observabile. Daca invata, cu siguranta va avea un loc de munca bun, insa daca se joaca toata ziua, ce va avea, cu ce ramane? Cu nimic. Succes
Nu cred ca ai procedat bine, dar expica-i ca ai facut-o pentru ea si pentru binele ei! incercati sa va impacati! succes!
Trebuia sa o intelegi pe biata fata.programati cel putin 1 ora sa invatati(poti invata mai mult acasa). va jucati jocu si o poti duce si la psiholog.incearca sa o chemi pe mama ta sa vb cu ea si va intelege. te rog, nu o lasa. daca esti o prietena buna ii vei fii alaturi.nu o parasi la nevoie.
Ar trebuii sa vb cu ea s-o faci sa inteleaga ca nu e bine ca viata nu depinde de acel joc.si dai contul inapoi pana la urma va intelege>...