| adryanna_7314 a întrebat:

Azi m-am despartit d prietenul meu cu care am stat 1 an jumate sad c as putea face s nu m mai gandesc l el? ca d fiecare data cand imi vine in minte imi vine s plang crying

4 răspunsuri:
| AstadaNume a răspuns:

Nu stiu, incearca sa iti gasesti altul ca dupa mine cu impacatu nu prea merge...si in orice caz trebuie sa invatam sa acceptam realitatea chiar daca de multe ori este dura.Deci pana la urma cred ca asta ar cam fii o solutie buna...acuma depinde de fiecare. Sper sa iti fiu de folos intr-un fel.

| TheOriginalUser a răspuns:

Nu merita sa plangi dupa astfel de baieti.eu te inteleg foarte bine pentru ca trec cam prin aceeasi situatie... dar tu trebuie sa intelegi ca nu s-au terminat baietii si ca la un moment dat vei gasi pe cineva care va stii sa te aprecieze...sa te iubeasca si mai ales sa te respecte kiss

| piktor a răspuns:

Oare noi dc nu plangem dupa voi?
va implicati prea mult straight face

| Bacemi a răspuns:

Nu stiu ce sa iti spun. Daca nu mai poate fi nimic trebuie sa treci peste. Stiu ca e greu dar trebuie sa faci. Nu trebuie neaparat sa uiti ce a fost, trebuie sa te bucuri ce a fost dar trebuie sa fii impacata ca ai avut parte de ceva frumos chiar daca nu a durat mai mult. Nu trebuie sa cauti alta relatie. Doar sa accepti situatia de fata si sa fii impacata.