Imbracate super elegant sa turbe sa zica in gandul lui.hmm ui ca, cand era cu mine nu s imbraca asa si acum ii eleganta si delea si inebuneste cand te vede
Nu stiu ce sa zic.Nu e frumos ce faci gandeste-te ca il super pe acel om si ca este un pacat pentru dumnezeu.Ati fost un an si 7 luni! Cred ca o scurta vorba si impacare ar fi foarte buna! Si daca nu de ce sa nu fiti prieteni! GAndeste-te 1 an si 7 luni(aproape 2 ani!)Succes si o seara placuta!
Buna! sa inteleg k si tu ai vrea sa va impacati din moment ce nu vrei sa fii vazuta q alti baieti...deci il iubesti...pai frecventeaza j u locurile pe unde mergeati aman2 poate dai de el, daca te suna spune-i k vorbiti mai tarziu k ai trebuie k esti in oras...chestii d-astea. te pup, ai grija de tine si impacare grabnica!
Uita-te dupa baieti mai fa-le cu ochii pune la av poze cu alti baieti sau scrie la status ceva versuri de dragoste
Chiar iti place sa il faci sa sufere? Tie daca ti-ar face cineva asa ti-ar placea? ....nu cred.
Eu iti zic sa te mai gandesti.
Eu zic ca tocmai te-ai c***t peste viata ta pierduta un an si 7 luni si tragi apa fara sa gandesti normal. Si o sa ma amuz tare cand o sa ti se intoarca si tocmai tu vei fi aia geloasa pe el cand o sa vezi cu ce fata o sa umble si cat tine la ea. A tinut si la tine (pentru asta era gelos) dar tu habar n-ai sa iubesti un om si sa apreciezi.